Ennätimpäs koneelle vielä tämän päivän aikana, vaikka pahalta jo näytti :)

Tänään siis meidän pieni vauva täyttää jo huikeat 9 kuukautta. OMG, ei voi käsittää tätä ajan kulua :/

Tyttö on todella liikkuvainen, ennättää sekunnissa huoneesta toiseen, purkaa laatikoita, riuhtoo kissoja turkista, syö kaikki paperit, viimeksi tänään puolet veljensä koepaperista :0, räpeltää pistorasioita ( onneksi ne on niitä lapsiturvallisia ), kerää suuhunsa kaiken mahdollisen mitä vaan löytää maasta ja huojuu tietysti pystyssä ihan kaikkea mahdollista vasten. Vielä ollaan selvitty pahimmilta kolhuilta, saa nähdä milloin ensimmäisen kerran kolahtaa liian kovaa.

Ruokailut on nyt viikon ajan olleet vähän helpompia. Ja taas tätä ei olisi pitänyt "sanoa ääneen". Otettiin nimittäin "palstakamuni" Susun neuvoma konsti käyttöön ja tuotiin ruokapöydälle tietokone, jossa pyörii Muumit :) Ja kappas vaan, suu aukeaa kuin itsestään. Uskomatonta! Tosin nyt parina päivänä ei enää sekään ole ollut niin varma konsti, mutta helpottaa edelleen ruokahetkiä. Ja tästähän asiasta varmasti ollaan taas montaa eri mieltä, mutta minä sanoin kerran, että seisoisin vaikka alasti ruokapöydällä ne syömishetket, mikäli siitä olisi apua, et kyllä tämä konsti kuitenkin on mielestäni parempi ;)

Käytiin tänään ensimmäistä kertaa ihan oikeasti leikkimässä leikkipuistossa. Neiti laski liukumäkeä, konttaili pitkin puistoa, rikkoi lapiolla hiekkakakkuja ja tunki suuhunsa jälleen kaiken mahdollisen. Kivaa oli, vaikka kauhean kylmästi tuuli. Toivottavasti kelit pian lämpenee.

Tänään sain myös kauan odotetun vieraan, "palstakamuni" tuolta eteläsuomesta piipahti kahvilla. Oli kyllä ihana nähdä :)

Ja tänään alkaa myös jääkiekon MM-kisat, jipii, jaksaakohan sitä tosin seurata yhtään peliä? No, pitäähän se ainakin yrittää, toivottavasti Suomi pelaa hyvin!

Nyt ei malta tämän enempää, mukavaa viikonloppua kaikille meille :)