Eilen juhlittiin poikani syntymäpäiviä. Kahvilla kävivät vanhempani, siskoni ja ystäviäni ja tietysti myös esikoiseni. Juhlat jatkuvat  tänään, kun poikien isä, pikkuveljeni ja poikani kummisetä saapuvat kahville. Huomenna sitten vielä toinen siskoni perheineen saapuu juhlistamaan lapseni täysi-ikäisyyttä. Omia kavereitaan poikani tapasi illalla veljensä luona. Syntymäpäivä oli oikein ihana. Aamulla sankari lähti ajotunnille ja oli yhtä hymyä koko päivän. Illan kruunasi Kalpan hyvin mennyt toinen finaaliottelu ja pikkuleijonien eteneminen mm-kisoissa välieriin. Jääkiekko kiinnostaa lastani kovasti, niinkuin meitä muitakin ja pelejä on kiva jännittää niin yksin, kuin yhdessäkin. Juhlimaan poika ei voinut sen enempää lähteä, koska tänä aamuna aikaisin oli viimeinen ajotunti :)

Synttäripäivä sai omalta osaltani hirvittävän käänteen postinhakureissulla. Laatikossa odotti kaksi kirjettä, toinen minun ja toinen synttärisankarin nimellä, samasta firmasta lähetettyjä. En voinut tehdä mitään asioiden eteen enää siihen aikaan, kun kirjeet käteeni sain, joten kyllä meni taas kerran yöunet :( Aamulla sitten pääsin selvittämään asioita ja onneksi tilanne ei ollut ihan sellainen miksikä sitä itse kuvittelin. Paljon tuskaa ne kirjeet kuitenkin toivat ja vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen, joten päätinkin etten kerro niistä vielä lapselleni. Hänellä on edessään mahtava viikonloppu, enkä aijo pilata sitä minkäänlaisilla huolilla. Annan hänen kirjeensä vasta maanantaina. Itse olen ihan tyytyväinen kirjeiden sisältöön, nyt kun sain selvyyden mitä ne tarkoittavat.

Puhuttiin poikien isän kanssa puhelimessa aamupäivällä ja myös hän oli saanut saman kirjeen eilen. Ja myös hän oli menettänyt yöunensa. Tuntui niin hyvältä jakaa näiden kirjeiden tuoma huoli juuri hänen kanssaan.

* Tauko * Sinne lähti pihasta kumpikin täysi-ikäiseni isänsä ja ystäviensä kanssa! Poikien isä järjesti nuoremmalle pojallemme synttäriyllätyksen, jossa mukana oli myös esikoisemme. Hän sai jonkun ystävänsä kautta järjestettyä vip-liput Julma Henrin keikalle Seinäjoelle!! Poikani tykkäävät kyseisestä artistista kovasti ja yllätys on varmasti mieluinen. He pääsevät vip-tiloihin ja tapaavat artistin ihan henkilökohtaisesti. Yöpyvät hotellissa ja tosiaan juhlivat yhdessä. Synttärisankarilla ei siis ollut mitään käsitystä koko yllätyksestä, esikoisemme järjesti hänen seläntakanaan kaverit mukaan ja kukaan ei hiiskunut asiasta mitään. Isää odotetiin normaalisti synttärikahville ja samalla reissulla sitten poika kyytiin :) Farkkukauppaan oli tosin ensimmäisenä suunnattava, poikani kun on kulkenut vuosikaudet collareissa, eikä edes omista farkkuja, mutta yökerhoihin ei taida enää nykyään sellaisessa vaatetuksessa päästä :)

Nyt vaan on toivottava, että reissu menee hyvin ja saan pojat ehjänä takaisin. Ja eiköhän kaikki mene hyvin, näin uskon :)

 
 
 
no_photo.png
Vastaa tai lähetä edelleen klikkaamalla tätä