Jouluaattoaamu oli erilainen, kuin koskaan aikaisemmin. Nimittäin minä lähdin aamuvuoroon töihin. Se tuntui oikeastaan mukavalta, koska pääsin toivottamaan hyvät joulut ja viettämään joulua myös meidän rakkaiden asukkaiden kanssa.

Kotiin päästyäni söimme perinteisesti riisipuuroa ja lähdimme neitin kanssa vanhempieni luo joulukahville. Kävimme myös hautausmaalla, niinkuin joka joulu.

Kävin hakemassa pojat kotiin joulunviettoon, söimme ihanan jouluaterian, juttelimme niitä näitä yhdessä aikaa viettäen. Joulupukki ei enää meille ennättänyt, mutta lahjoja se oli kuitenkin käynyt kaapin kätköihin tuomassa :) Yhdessä availimme lahjat ja kaikki olivat iloisia ja onnellisia. Juuri se on joulussa parasta, että kaikilla on hyvä olla.

Perinteinen joulupäivän jouluateria siskoni ja hänen miehensä luona jäi tänä jouluna väliin, koska siskoni oli tosi kipeänä. Se vähän harmitti, koska olin odttanut pitkään herkuista notkuvia juhlapöytiä ja yhdessä oloa lapsuuden perheeni kanssa, mutta tämä joulu nyt meni niin.

Tapaninpäivänä vielä huilailtiin ja sittempä minä palasinkin jo töihin.