Jokainen päivä alkaa hurjalla määrällä erilaisia nappeja. Onkohan tässä enää mukana edes se terve järki? Ja niinkun vielä just oli lehdissäkin niitä tutkimuksia, et multivita ja foolihappo lisää kuolleisuutta

Joka tapauksessa aamuni aloitan primolutilla, foolihapolla, omega3:lla, multivitalla. allergialääke histecillä ja IHAN JÄRKKY PAHANMAKUISELLA vehnänalkioöljyllä ( Kiitti Halle vinkistä,tosin makuhan vois olla hiukan parempi,mut mitäpä sitä ei yrittäisi )

Miehelle sit myös oma satsinsa joka aamu ; Myöskin foolihappoa, omegaa, seleeniä ja tottahan toki myös vehnisöljyä Kaikki on bongailtu netistä, lieköhän millään mitään todistettua vaikutusta, mut kaikkea pitää kokeilla. Toi seleeni mua itseänikin vähän mietityttää, mut jollain lapsettomuuspalstalla siitä oli juttua ja päätin pistää miehen koekaniiniks Vieläköhän löytys poppaskonsteja? Kaikki vaan kehiin, mä kokeilen ihan mitä vaan.

Sit vissiin pitäs vähän tota liikunta puoltakin lisätä. Mä liikun työni puolesta onneks jonkun verran, mut mies kävelee ainoastaan kotoa autolle ja olohuoneesta jääkaapille Joten toiveissa ja suunnitelmissa on keksiä myös jotain liikunnallista harrastusta. Pakko on saada itsensä lenkkipolulle!!!

Ja sitten olis se terveellinen ruoka...No,mä syön kyl aika terveellisesti,kun pitää noille muksuille tehdä terveellistä ruokaa, mut mies onkin sitten taas eri juttu ( eihän tästä vaan saa sitä kuvaa, et mies tekis kaiken väärin ) Töihin lähtee aina joku valmisateria kaikkine lisäaineineen. Voi voi. Muttapa joo, en mä oikein usko näitten oikeesti edes vaikuttavan, eiköhän se lopputulos ole kuitenkin vaan ja ainoastaan " tuolla korkeimman kädessä" ja me voidaan vaan toivoa ja rukoilla sitä ihmettä. Ja sitä tässä nappien sekamelskan keskellä teemmekin