Viikonloppu on jälleen ohi ja täytyy sanoa, että nyt ei mennyt ihan niinkuin suunnittelin. Jäin nimittäin koukkuun sellaiseen peliin, kuin sanapala! Minä, joka en koskaan pelaa mitään kännykkäpelejä! Ja koukkuun jääntikin on ehkä lievä ilmaisu. Pelattiin nimittäin ihanan ystäväni kanssa puhelimen välityksellä oikeastaan koko viikonloppu. Kaikki hommat jäi tekemättä, tietysti tein perheelle ruuat ja selvittiin myös käymään kummityttöni syntymäpäivillä, mutta muutapa en sitten tehnytkään. paitsi pelasin. Mökilläkin olisi pitänyt käydä, mutta se nyt siirtyi arki-illalle. Meillä oli kyllä hurjan hauskaa niitä sanoja ratkoessa, mutta vapaa-aika on nykyään niin kortilla muutenkin, ettei millään olisi pystynyt olemaan tätä vapaata viikonloppua naama kiinni puhelimessa. Mutta myöhäistä se on nyt valittaa. Seuraavan kerran onkin sitten ensi viikon lauantaina sellainen päivä, ettei ole välttämättä mitään suunniteltuja iltamenoja. Kääk. Kaksi viikkoa pitäisi siis jaksaa ensin päivät töissä viiteen asti ja siihen päälle joku iltameno. Mutta sitä saa mitä tilaa ja näillä mennään :)

Vähäisetkin lumet sulivat vesisateiden myötä viikolla ja nyt sataa jotain jalkorättejä. Ei siis mitään uutta säärintamalle. Voi kun tulisi jo oikeasti lunta ja pakkasta, olisi vähän valoisampaa ja huomattavasti mukavampi ulkoilla lasten kanssa.

Joulu alkaa olla jo hurjan lähellä, 5 viikkoa ja ollaan joulupäivässä. Ihanaa! Joulufiilis on kyllä ollut kadoksissa jo pari viikkoa, mutta eiköhän se sieltä palaile.

Mutta nyt työn pariin, kivaa viikkoa teille <3