Vuosi vaihtui ja arki alkoi. Loma oli ihana, rauhallinen. Suurin osa lomapäivistä meni yöpuvussa ja kyllä minä niin nautin näistä laiskoista, kiireettömistä päivistä. Neiti oli viisi päivää kuumeessa, siinä varmaan suurin syy tälle joutenololle, kun ei neitikään jaksanut juuri muuta kuin makoilla sängyssä. Korvatulehdushan sieltä sitten löytyikin ja lääkekuurin saatuaan tyttö piristyi ja toipui ihan silmissä.

Uutta vuotta otettiin vastaan yllättäin ihan kotona :) Tehtiin tortilloja ja syötiin pitsaa. Illalla kävimme katsomassa raketteja ja ihme kyllä, neiti ei enää pelännytkään yhtään. Eikä koiruuskaan pahemmin, ehkä vähän laiskempi oli ulos lähtemään, mutta muuten käyttäytyi ihan normaalisti. Nukkumassa kuitenkin oltiin jo heti yhdeksän jälkeen, eikä koko yönä tiedetty raketeista yhtään mitään. Sellaiset unenlahjat meillä :)

Vuoden ensimmäinen päivä, jo edesmenneen ukkini syntymäpäivä, alkoikin aivan ihanilla uutisilla. Vauvauutisilla jälleen kerran. Voi miten onnellinen olenkaan <3 Toivottavasti kaikki menee tässäkin raskaudessa hyvin loppuun asti <3 Saa nähdä kuka ystävistäni kertoo seuraavan samanlaisen uutisen, eikös se sananlaskukin sano, ettei kahta ilman kolmatta ;) Ja ei, minulla ei ole vauvakuumetta. Meille ei missään nimessä tule enää vauvoja ( Ihan kun niitä nyt niin vaan tulisi ). Nyt on jo nuorempien vuoro. Minulle riittää oikein mainiosti Elli- vauva, jota neiti kutsuu Väinöksi, vaaleanpunaisista röyhelövaatteista huolimatta :) Mutta Elli sen nimi kuitenkin on, niin " syntymätodistuksessa" sanottiin ;)

Eilen sain tutustua tuleviin tukilapsiimme. Ihania tapauksia, vaikka aistittavissa olikin surulliset tapahtumat pienten elämässä. Parin viikon päästä saan heidät luokseni. Tuntuu niin oikealta ratkaisulta, juuri tätä minä olen elämääni kaivannutkin. Ihanaa saada vähän lisää vilskettä ja uusia tuulia meidänkin mökkiin.

Meillä on seurattu tiiviisti koko perheen voimin Tapanin päivästä asti Nuorten Leijonien MM - jääkiekkoturnausta ja ai kamala mitä pelejä Leijonat ovatkaan meille katsojille tarjonneet. Eilen oli vastassa iki - ihana vihollinen naapurista, siis Ruotsi ja voiton myötä tänään on edessä finaali. Hienoa Suomi!!! Lähes sydänkohtauksen partaalla on saanut pelejä jännittää :)

Eilen siis alkoi arki myös työrintamalla. Hoitomuksut saapuivat kahden viikon loman jälkeen ja oli kyllä jo kiva palata töihin. Neitikin nauttii hoitolasten seurasta kovasti ja odotti heidän tuloaan varmaan ainakin yhtä paljon kuin joulupukkia.

Näillä fiiliksillä on hyvä aloittaa uusi vuosi. Toivon teille kaikille oikein hyvää alkanutta vuotta ja oikein piristävää pakkas viikkoa :)