Tänään koetaan taas jännittäviä hetkiä, kun nuorempi poikani lähtee suorittamaan autokoulun kirjallisia. Apua. Varmasti minua jännittää paljon enemmän, kuin poikaani. Hyvässä muistissa on vielä esikoisen autokoulu ja pieleen mennyt ensimmäinen inssiajo. Kirjalliset hän sai läpi ensimmäisellä yrittämällä, mutta inssi ei mennytkään läpi. Silloin hän räiski ja paiskoi ovia, naama näytti silti kuuluisalta norsun naamalta, hän kulki ison kaljalaatikon kanssa, tupakka suupielessä ( ei onneksi sytytetty ) melkein hoitolasten hakijoiden päältä. Huokaus. Toivottavasti tänään kaikki menee hyvin. Reilu kahden tunnin kuluttua tulos on selvä.

Mun oma pää on jossain ihan muualla, kuin täällä työpäivässä. Mietin oikeasti 24/7 viime viikonlopun tapahtumia. Kaikki tuntuu niin oudolta, jonkun toisen elämältä, mutta tällä kertaa hyvällä tavalla. Mutta edelleenkään en uskalla kirjoittaa tai sanoa ääneen mitään, sen verran huonoja kokemuksia on niistä ääneen sanomisista ;)

* Tauko * No niin, tuli muutaman tunnin tauko tähän päivitykseen ja äsken juuri saapui poikani kotiin ja kirjalliset meni läpi, jeeeeeeee :)

Nyt en ennätä tämän enempää kirjoitella, mukavaa keskiviikko iltaa teille :)