Toivoisin elämän jatkuvan näin tasaisen onnellisena <3 En ole vieläkään oikein tottunut tähän, ettei mitään suurempaa kriisiä tai murhetta ole elämässäni. Mutta voisin kyllä hyvin tottuakin tähän :)

Toivoisin, että saisimme kaikki elää terveinä, käydä töissä, tavata läheisiämme, viettää aikaa ystävien kanssa ja oikeasti vain elää ja nauttia tästä tavallisesta elämästä.

Toivoisin myös, että läheiset ystäväni saisivat asiansa kuntoon, vanhan elämänsä takaisin ja mikäli se ei ole mahdollista, toivoisin, että elämä antaisi heille vielä paljon hyvää <3

Toivoisin myös, että ystäväni joka on kokenut alkuvuonna miehensä yllättävän kuoleman ja sen jälkeenkin ihan liian monta takaiskua, saisi vihdoinkin valoa elämäänsä ja ennen kaikkea paljon voimia, että hän jaksaisi näiden raskaiden asioiden äärellä.

Toivoisin pojilleni hyvää tulevaisuutta, onnellista ja huoletonta elämää ja tietysti sitä samaa toivon neitille <3 Ja olisihan se ihanaa jos parisuhteenikin voisi hieman paremmin ja saisimme pyörittää onnellisina vanhempina tätä arkea.

Jos saisin toivoa jotain, ihan mitä vaan, joka ei ole mitään edellä mainittua, toivoisin lottovoittoa :) Sen avulla pystyisin auttamaan montaa läheistäni elämän vaikeissa tilanteissa. Rahahuolet ovat todella raskaita, tiedän sen omalta kohdaltani liiankin hyvin.