Kevät! Ihanaa! Tulin juuri vaunulenkiltä ystäväni kanssa. Tiet olivat sohjon peitossa, isoja lammikoita siellä täällä ja ihana aurinkoinen köllötti taivaalla ja oikeasti se jo lämmitti. Tuli oikein hyvä olo itsellenikin. Kevät on niin ihana vuodenaika. Kohta lumet alkavat sulaa muodostaen pitkiä puroja, koivuihin alkaa ilmestyä hiirenkorvia ja sää lämpenee pikkuhiljaa. Kaiken uuden kasvamista on kiva seurata, ehkäpä tänä vuonna vielä mukavampaa, kun sen saa tehdä pikku neitin kanssa :)

Tänään kävi virpojatytöt ja neiti oli aivan haltioissaan, kun sai virpomisvitsan hypisteltäväkseen. Ensi vuonna saa mummot ja ukit pienen noitatytön vieraakseen :)

Vanhin poikani tuskaili aamulla "Jamaikan ruokakulttuurin" parissa. Kotitehtävä kotitaloudesta. Mutta yhdessä me tietoa etsimme ja saatiin kai ihan tulostakin aikaiseksi. Nyt hän häipyi jo ulos kavereidensa kanssa. Toinen poikani olikin tärkeässä jääkiekko matsissa ja voitto tuli, 4-0, vautsi vau!!! Ja näin hänen joukkueensa pääsi mitalipeleihin, huiman jännää!

Pikkuneiti velmuilee ihan hirveästi...Pyörittää päätään, heiluttaa vimmatusti lelujaan, nauraa, nousee pystyyn, ryömii, kierii ja pyörii, pussailee, taputtaa ja juttelee :) Hän on ihan kokoajan äänessä. Eilen oltiin vauvauinnissa ja ihan nauratti, kun meidän tyttö pälätti ihan kokoajan, ainoastaan sukelluksissa hän oli hiljaa. Nyt ollaan opeteltu lentosukellus ja kivaa tuntuu olevan. Ihana harrastus tuo vauvauinti!

Mies ja hänen kaverinsa ovat olleet koko viikonlopun puusavotassa. Kaadettiin meidän pihalta isoja puita ja nyt näyttää siltä, kuin pommi olisi pudonnut tuonne pihalle. Mutta jospa ne olisi kesään mennessä saatu tehtyä polttopuiksi.

Kohta lähden lasteni kanssa siskoni valmistujaisiin ja samalla juhlimme vanhimman kummipoikani syntymäpäiviä. Ihanaa taas päästä siskoni herkkupöydän ääreen, heh, hän valmistui ravintolakokiksi, joten tarjottavat ovat sitten ihan omaa luokkaansa. 

Tänään on ollut oikein hyvä päivä, toivottavasti sama fiilis jatkuu ensi viikollakin. Eipä tähän mitään erikoista nyt tullut kirjoitettua, välillä vaan on kiva kirjoittaa ihan ilman asiaakin :)

Mukavaa kevään jatkoa kaikki lukijani <3