Tänään rakas lapseni, keskimmäiseni, täytti 20 vuotta. Vastahan hän oli ihan pikkuinen. Aika rientää liian nopeasti. Synttäreitä olivat juhlimassa isoveli, minun esikoiseni, vanhempani, kummatkin siskoni perheineen ja muutama hyvä ystäväni, sekä nuorin pikkuveljeni piipahti myös paikalla. Vietimme ihanaa yhteistä aikaa tärkeiden ihmisten kanssa. Ja luulempa, että juhlat jatkuvat vielä tänä iltana poikani omien kavereidensa kanssa. Poikien isä kävi jo aikaisemmin viikolla.

Rakas lapseni, tämä 20 vuotias, muutti reilu viikko sitten ensimmäiseen omaan asuntoonsa. Haikein mielin ripustin verhoja ikkunaan ja kannoin huonekaluja sisään. Olisin niin halunnut pitää hänet vielä kotona, mutta näinhän sen elämän kuuluu mennäkin. Lapset kasvavat ja lähtevät omilleen. Voin vaan toivoa, että kaikki menee hyvin. Ja kyllä minä lapseeni luotan. Hän pärjää varmasti. Ja niin pärjään minäkin. Onneksi neiti asuu luonani vielä pitkään <3

Tänään sain ihmeellisen " vapaa illan". Siis olin ihan yksin kotona neitin lähdettyä naapurin perheen kanssa Hoploppiin. Ensin ajattelin, etten tee mitään muuta kuin makaan sohvalla, mutta ei minusta ole vaan laiskottelemaan, heh, niimpä pesin kaikki ikkunat ja haravoin sen mitä pihaa pystyi haravoimaan :)

Nyt olo on väsynyt, mutta hyvä. Rupeankin tässä katsomaan putousta ja nauttimaan läpinäkyvistä ikkunoista :)

Mukavaa iltaa teille ja HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ RAKAS LAPSENI <3