Taas hetki aikaa ennen koulutukseen lähtöä ja se hetki vietetään tietenkin koneella

Ei oikein ollut hyvä, et keskusteluaika oli juuri ennen ekaa ultraa. Ajatukset pyöri vaan ja ainoastaan ultrakuulumisissa ja sanoinkin "kuuntelijalle", ettei ole yhtään muuta ajatusta päässä. No, jotain kuitenkin höpisin, et sain sen tunnin kulumaan ja nyt ei menty yhtään minuuttia yliajalle Seuraava keskusteluaika onkin sit PP11, mikäli kaikki menee niinkun pitäisi, joten varoittelinkin jo sitä tätiä, et saattaa olla hiukan toisenlainen keskustelu, jos mennään samaa rataa, kun aijemmat hoidot, joissa nega testattu pp10 ja menkat alkanut samana iltana Mutta tosi hyvä, että keskusteluaika on just tuolloin, jolloin huonojen uutisten jälkeen sitä eniten tarvitsen.

Sittempä ultrakuulumisiin...Ei onneksi uneni pitänyt paikkaansa, Luojan kiitos!!! Limis oli samoissa mitoissa, kuin aina muissakin hoidon tässä vaiheessa. 8,5-9mm ja folleja köllötteli 13 kappaletta! Olen tosi tyytyväinen, vaikka osa niistä aina lopettaakin kasvunsa "jarrujen" aloittamisen jälkeen, mutta jospa mahdollisimman moni kuitenkin ehtisi mukaan. Lääkäri pohti lääkeannostuksen pienentämistä, mutta sain ylipuhuttua, et jatketaan samalla annoksella Ja huomenna sit alkaakin cetrotide ja pirulainen sehän sit onkin taas sekoteltava itse. Orgalutran oli niin helppo ( vaikka koski ja kirvelsi kamalasti ), kun oli jo valmiiksi ruiskussa. Mut näillä mennään. Seuraava ultra perjantaina.

Ja vissiin ulkomailla otetut tatuoinnitkaan ei tuonut tullessaan mitään hepatiittiä tms.kun ei lääkäri mitään sellasta verikokeiden tuloksista sanonut

Taas oli noissa follien koossa jonkun verran heittoa, mut toivontoivontoivon, et ne ennättää kaikki kasvamaan oikeankokoisiksi. ja oli siellä sit kuulema useita pieniä, jotka ei sit missään nimessä ennätä mukaan.

Ihanaa, kun on ylityövapaita kaikki nää ultrapäivät, ei tartte stressata mistään työkuvioista, kun voi olla ja mennä ihan oman  mielensä mukaan. Paitsi nyt on ruettava valmistautumaan tukiperhekoulutukseen, joka kestääkin sit kokoillan