Mua on alkanut entistä enemmän pelottamaan varhaisultra. Ootan sitä ihan kauhulla. Toisaalta en haluais edes mennä, mutta toisaalta en jaksaisi odottaa. Pelkään tuulimunaraskautta tai kohdunulkoista. Voi apua. Oireita on niin hurjan vähän, että miten ihmeessä sisälläni muka voisi kasvaa uusi elämä? Tuohon ultraan on tasan 2 viikkoa. Se tuntuu ikuisuudelta.

Minulla ei ole pahoinvointia, ehkä sekunnin kestävää silloin tällöin, mutta ei sitä kyllä pahoinvoinniksi voi edes luokitella. Ei ole sellaista älytöntä väsymystä mikä alkuraskauteen kuuluu. Tai olenhan minä iltaisin väsynyt  ja nukahdankin jo ennen kahdeksaa, mutta sitten olenkin jo ihan pirteänä valveilla viimestään kolmelta, joten ei ihmekään, et seuraavanakin iltana nukahdan aikaisin. En ole itkuherkkä, mikä kai kuuluisi olla. Mielialani eivät vaihtele, ainut on suunnaton raivo ihan mitättömistä asioista. Mutta se voi olla normaalia vaikkei raskaana olisikaan. Ainoa mikä voisi kertoa raskaudesta on arat "rukkaset", mutta jotenkin tuntuu, ettei nekään ole niin arat, kuin viikko sitten. Menkat onneksi vielä puuttuu ja testit kyllä näyttävät vahvaa plussaa. Tulisipa oikeasti jotain kunnon oireita, tämä oireettomuus on pelottavaa.

Sitten olen paljon mietiskellyt myös syömisiä, siis mitä saa syödä ja mitä ei? Maksamakkarasta olen luopunut, nyyh, muuten en tiedä mitä pitäisi vältellä. Syön multivitaraskausajan vitamiineja, pitäisiköhän niitäkään syödä? Ja entäpä foolihappo? Tossa multivitassa sitä jo on, mut pitäskö ottaa vielä erikseenkin?

Ja entäpä hiustenvärjäys??? Siis eikö oikeesti hiuksiakaan saisi raskaana ollessa värjätä? Kylläpä sai ainakin sillon reilu 10 vuotta sitten Ja entäs piikkimatto? Onkohan siinäkään makoilu enää sallittua? Mä käytän sitä tosi paljon, kun aina on selän kanssa jotain ongelmia? Ja millasta liikuntaa pitäs harrastaa? Tosin vielä ei pysty harrastamaan mitään, kun on tuo hyperi edelleen riesana, mut ehkä siitä joskus pääsee eroon.

Raskaana olo on vaikeaa, mutta koko sydämestäni toivon, että saan olla raskaana vielä varhaisultran jälkeenkin ja tietysti siitä vielä piiiiitkän aikaa eteenpäin