Huhhuh, vielä muutama päivä ;)

Joo, herättiin taas normi aikaan siinä seiskan maissa. Tai neiti heräsi, minä olin kojottanut valveilla jo neljästä asti!!! Kurkku niin kipeä, ettei vaan pystynyt nukkumaan. Mutta ennätimpä kirjoittaa tämän ja syödä aamupalan ja tehdä monta muutakin juttua ennen tytön heräämistä.

Aamutoimet normaalisti ja uutena makuna ruokavalioon päätin testata mustikan. Jukurtin muodossa. Huomasin sit myöhemmin, että siinä oli myös ananasta, jota ei ennen ole syöty, joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla :) Ehkä puoli teelusikallista meni alas, jos sitäkään. Kyllä tuntuu ihan hurjalta edes tarjota noita kalliita vauvajukurtteja, kun syö tosiaan noinkin huimia määriä. Mutta muuta ei syö sitäkään vähää, argh!!!

Lähdettiinkin sitten ajelemaan neitin kanssa "kaapunkiin", Cittarille mammuttimarkkinoille. Pampersin vaipat 7.50€, kannattaa siis jo melkein ajella ;) Aamu-unet sujuivat sopivasti siinä matkalla. Kaupassa meillä oli huisin hauskaa. Neiti pelleilee ihan hulluna siinä istuimessaan, saatiin varmaan joku kylähullun leima otsaan, kun kujeiltiin niin kovalla äänellä ;) Poistulomatka meinasi sitten mennä ja hankalaksi, mutta onnistuin leikkimään samalla piilosta, kun ajoin, joten selvittiin kotiin ilman kiukkukohtausta. Kai piilosta voi sentään leikkiä, kun ei enää puhelimessa saa puhua?

Kotona lounas naamaan, ehkä pikkuisen eilistä paremmin ja siinä sivussa tein ruuan myös perheelle. Toinen pojista ei ollutkaan kotana yötä, mutta vanhemman pojan kanssa tarvitaan myös evästä ;)

Ja nyt vihdoinkin pakotin itseni pienelle lenkille, flunssasta huolimatta ja olipa ihanaa kulkea tuolla raikkaassa pakkassäässä ihanassa auringonpaisteessa. Tyttö nukkui klo 12-15 ja minä käytin sen ajan viikkosiivoukseen. Yleensä aloitellaan yhdessä aamupäivällä tätä siivousta, neiti tykkää olla siinä mukana, mutta nyt se aika meni shoppaillessa.

Unien jälkeen lattiatouhuja. Kovasti tyty nousee konttausasentoon ja heijaa siinä hetkisen, mutta tympääntyy sitten ja vaatii istumaan.

Päivälinen meni taas hyvin alas, jess!!! Mies kotiutui viiden maissa ihanan Naistenpäivä-ruusupuskan kanssa <3 Minä lähdinkin sitten käyttämään kaveriani kauppa-asioilla ja neiti jäi isänsä kanssa kotiin.

Iltaunet nukuttiin taas tytön kanssa vierekkäin tuhisten, ihania hetkiä <3

Illalla neiti oli ihan hirveässä vimmassa. Hänellä on mukava peli sellaisen pehmeän Herra Hakkarainen-kuution kanssa, joka kilisee. Hän heiluttaa sitä toisessa kädessään kauhealla vimmalla ja pyörittää samalla päätään. Se on ihanaa katsottavaa ja mitä enemmän nauramme hänelle, sitä kovempaa on vauhti. Tälle leikille ei meinannut loppua tulla ja se oli vielä unille mennessäkin kovasti mielessä, ainakin vauhdista päätellen :)

Ihan päivä pikku prinsessan kanssa, lääkkeen viimeinen päivä, tosin annan ehkä vielä huomenna, kun ensimmäisen päivän lääkkeet päätyivät ihan muualle, kuin piti!