Ihanaa, viikko lomaa ja mikä kaikkein parasta, niin myös nuoremmalla täysi - ikäiselläni on lomaviikko, eikä häntä tarvitse siis herätellä kouluun :)

Ajattelin, että joka päivä teemme jotain kivaa. Mennyt viikonloppu olikin yllättäin myös vapaa tukilasten sairastumisen vuoksi ja jo heti lauantaina luistin päätöksestäni kivan tekemisen suhteen ja nukuin lähes koko päivän :) Tai en nyt ihan, neljät päiväunet kuitenkin ja yöllä sitten vielä 9 tuntia. Minulle ei käy vapaapäivät yhtään, heh, olen hirveän väsynyt jos vaan olen tekemättä mitään :) Sunnuntaina sitten kävimmekin neitin kanssa ratsastamassa ja minä taas haikeana mietin omia ratsastus- ja heppa-aikoja. Voi miten minulla onkaan ikävä niitä touhuja. Kävimme samalla reissulla myös vanhempieni luona, joten kivaa tekemistä tuli kaksin kappalein. Kotona olin hurjan ahkera. Varmaan edellisenä päivänä kuitatut univelat antoivat lisäpotkua ja siivosin peräti 9 kaappia :) Jatkan ehkä joku toinen päivä urakkaa, tai sitten en :) Ja ikkunat pitäisi myös pestä ja piha laittaa talvikuntoon.

Tänään meillä alkoi putkiremontti. Tuolla ne putkimiehet kiertelee ympäri taloa ja kohta alkaa tositoimet. Toivottavasti siinä touhussa ei menisi ihan koko loma. Tänään lähdemme neitin ja hyvän ystäväni ja hänen pienen poikansa kanssa Hoploppiin. Luvassa on sadepäivä, joten varmaan siellä on monta muutakin meidän lisäksi. Koko syksyn on satanut ihan hirveästi, lähes joka päivä ja Etelä- Suomessa kuulema moottoritietkin tulvii, kääk! Kohta käymme kirjastossa ja kai se pitää kauppaankin raahautua. Saa nähdä mitä kivaa me muina päivinä keksitään.

Viime viikko meni yllättävän nopeasti. Sain jo ajateltua paljon muutakin, kuin vaan sitä kauheaa henkirikosta, kunnes taas kuulin lisää asiasta ja on kyllä edelleen hyvin surullinen olo :( Mutta ei auta kuin jatkaa eteenpäin. lastenvarhaiskasvatussuunnitelmatkin sain aloitettua vihdoinkin, ensimmäinen tuli tehtyä viime viikolla, huomenna lomasta huolimatta olisi seuraavan teko ja viimeinen jää sitten ensi viikolle.

Mutta nyt kahville ja kohta neitin kanssa kylille, että putkimiehet saavat touhuta rauhassa :) Ihanaa, syksyistä lomaviikkoa teille, jotka lomailette ja mukavaa viikkoa tietysti myös kaikille muille !