Ihanaa, loppu viikko jälleen vapaata. Jotenkin tuntuu, ettei jaksais enää yhtään herätä herätyskellon kanssa. Kyllä tuntuu jo siltä, että olen loman tarpeessa. Vaikka vastahan minä viime viikolla vietin kolme päivää ylityövapaalla. Kai tämä on jotain kevät väsymystä.

Hoitaja soitti neitin tuloksista ja kaikki on ihan kunnossa, onneksi. Tänään aion oikeasti olla niiiiiiin vapaalla, en ehkä tee mitään :) Paitsi pyöräilemässä lupasin käydä neitin kanssa ja yksi sänky pitäisi käydä hakemassa. Niin ja autokin pitäisi katsastaa.

Oma pää jatkaa ihme pähkäilyä :0 Miksi joka asiasta löytyy hurjasti pohdittavaa, niistäkin jotka on oikeasti hyvin, niin silti nekin pitää kääntää aina jotenkin hankalaksi. Olisipa mahdollista laittaa pää vaihtoon :) Kai sitä on niin tottunut huonoihin uutisiin ja kaiken maailman huoliin ja murheisiin, ettei sitä uskalla edes ajatella, että joku asia voisi mennä hyvinkin.

Huomenna on ystävilläni surullinen päivä. Lupasin lähteä ystäväni tueksi, vaikka salaa toivonkin, ettei hän haluaisi minua mukaan. Mutta tietysti menen, mikäli hän haluaa. Toinen hyvä ystäväni elää myös jännittäviä aikoja, toivon koko sydämestäni, että hän saa huomenna hyviä uutisia <3

Nyt hyppään sohvalle lepäilemään ja nousen siitä vasta sitten, kun alan laittaa ruokaa. Uunilohta, nam!

Mukavaa Helatorstaita teille kaikille <3