Taas on takana yksi kesäinen viikonloppu. Pitkästä aikaa kaikki neljä tukilasta olivat yhdessä luonamme. Kävimme uimarannalla eväsretkellä, leikkimässä päiväkodin pihalla, pelasimme krokettia, grillasimme ja lapset pomppivat tietysti myös trampoliinissa. Uimarannalla mukanamme olivat myös äitini kolmen  siskoni lapsen kanssa, sekä hyvä ystäväni omien ja " lainalapsiensa " kanssa. Ystäväni lapsineen oli vielä meillä grillaamassa. Ihanaa yhdessä vietettyä aikaa <3 Rannalle tulivat myös naapurin tytöt äitinsä kanssa ja siinä hetken juteltuamme sainkin meille uuden heppakaverin liikuteltavakseni <3 Ihanaa !! Vanha Lantti niminen Suomenheppa saapuu naapurini tallille juhannuksen jälkeen ja pääsen vihdoin palaamaan rakkaan harrastukseni pariin!

Esikoinenkin kävi kotona viikonloppuna ja nuorempi poikanikin vietti peräti toisen yön kotona. Yleensä hän on lähes aina viikonloput kaverinsa luona.

Viime yö menikin sitten hirveän huonosti. Nukuin pienissä pätkissä ja näin kamalia painajaisia. Se tuttu tunne pyöri mielessäni jo yöllä ja sama tunne jatkuu edelleen. Koskaan se ei ole tarkoittanut mitään hyvää, voi miten toivonkaan, että se tämän yhden kerran pettäisi minut. Tänään ja huomenna on tiedossa raskaita asioita jälleen poikieni elämään liittyen. Ja niihinhän tämä tunne varmasti liittyy...

Kivaa alkanutta viikkoa teille kaikille :)