Kevät etenee vihdoinkin toivotulla tavalla. Tiet alkavat olla sulana toissapäiväisen vesisateen ansiosta ja järkyttävät lumivuoretkin ovat jo hiukan pienentyneet. Valoisuus on lisääntynyt huimasti ja vasta illalla alkaa pimentyä.

Viikonloppua onkin vietetty ihan vaan omalla porukalla. Eilen kiertelimme neitin kanssa paikallisia kirpputoreja ja jotain pieniä löytöjäkin tehtiin, mm. kurahousut neitille :) Illalla olin sitten äitini kanssa teatterissa. Käytiin katsomassa läheisessä kaupungissa esitys nimeltä " Ministeriä viedään " ja empä muista milloin olisin nauranut niin paljon. Se oli ihan hurjan hyvä ja suosikki näyttelijäni Antti Heikkinen teki mahtavan roolisuorituksen. Niinkuin aina.

Eilen olin taas poikien isän kanssa puhelimessa ja tuntuu ihanalta huomata miten hän on ongelmissamme mukana. Sain häneltä kultaakin kalliimman puhelinnumeron, johon aion soittaa heti maanantaina.

Tänään ajattelin vaan olla ja tehdä kotihommia. Tekisi kyllä mieli jo aloittaa joka keväinen ikkunanpesu urakka, mutta se voi olla vielä liian aikaista.Mutta ehkä pesen ainakin keittiön ikkunan ja vaihdan siihen uudet äitini ompelemat verhot :)

Mukavaa sunnuntaita teille rakkaat <3