Neiti täytti eilen jo kolme vuotta. Taas täytyy todeta, että aika menee kyllä hurjaa vauhtia. Juhlia vietettiin viikonloppuna. Onnittelimme häntä aamulla laulaen ja annoimme lahjat. Neitiä jännitti sen verran kovasti, ettei hän ensin uskaltanut avata lahjojaan, vaan sanoi vaan topakasti " Ei kiinnosta!". Mutta lahjat avattuaan hän oli yhtä hymyä :) Paketista löytyi hänen hartaasti toivomansa paloauto, josta kuuluu äänet ja vilkkuu valot. Sekä ihanat Muumihahmot, joihin hän on ihan rakastunut. Myös uudet kumpparit päätyivät heti jalkaan. Isänsä osti hänelle sähköskootterin ja sillä neiti varovaisesti jo uskalsi heti sisällä ajella. Leikkimökin isänsä osti jo kesällä, joka siis oli myös syntymäpäivälahjaksi tarkoitettu.

Aamulla hän koristeli kanssani innoissaan täytekakkua ja teki touhukkaana coctailtikkuja. Päiväunet sujuivat ihan normaalisti, vaikka vieraita hän odottikin jo kovasti. Ensimmäisten vieraiden onnitellessa häntä, oli vastaus sama kuin aamulla, " Ei kiinnosta", mutta ei hän kauaa malttanut olla avaamatta lahjojaan. Vieraita kävi todella paljon ja lahjaksi hän sai mm. ison nuken, vaatteita, poneja, käsinukkeja, prinsessajuttuja, lahjakortin, rahaa, muumiastiat, leikkikeittiön, muistipelin, kirjoja ja uimalelusetin. kaikista lahjoistaan hän oli aidosti iloinen, mutta ehdottomasti mukavinta oli runsas vieraiden määrä. Vieraita riitti vielä eilisellekin päivälle ja muutama vieras tulee vielä loppuviikosta. Juhlat olivat ihanat ja onnistuneet, suuret kiitokset kaikille mukana olleille <3

Edellisellä viikolla kävimme myös ensimmäistä kertaa hammaslääkärissä. Kaikki sujui oikein hyvin, heti kun hän sai istua sylissäni tutkimuksen ajan. Mukaansa neiti sai hampaanpesudiblomin, sekä valitsemansa muovieläimen, kamelin. Myös neuvolassa kävimme samalla viikolla. Ensin neiti istui visusti tuolini takana puhumatta sanaakaan, vähän jopa meinasi rueta itkettämään, mutta taas kun sai aloittaa puuhat sylistäni, niin jännitys katosi. Hienosti hän lajitteli eriväriset ympyrät oikeisiin laatikoihin, piirsi, rakensi tornin, luetteli kaikki värit, laski palikat tornistaan, teki palapelin ja löysi virheitä kuvasta. Kaikki oli siis oikein mainiosti. Pituutta oli tullut kymmenen senttiä vuodessa, ollen nyt 95 cm ja painoa oli 15 kiloa.

Näihin juhalatunnelmiin päättyi myös pitkä kesäloma ja eilen alkoi arki. Kivaa oli jo palata töihin.

Onnea vielä kerran rakas "iso pikkuinen" <3