Neiti viettää jo toista lomaviikkoaan. Ensimmäistä virallista lomaansa. Vähän kauhulla odotin, miten neitin kanssa menee, kun talo on täynnä pieniä lapsia, mutta ihan hyvin tässä on pärjätty.

Viime viikolla saimme nauttia tai oikeastaan läkähtyä 30 asteen lämpötiloissa ja uimassa tuli käytyä useaan kertaan. Nyt mittari näyttää 10 astetta ja takkeja kaivetaan taas esille. En tykännyt noista kuumista päivistä yhtään. Missään ei ollut hyvä olla. Paitsi järvessä. Odotan jo syksyä. Niitä ihania raikkaita syysilmoja ja pimeyttä. Mutta nautitaan nyt ensin kuitenkin lomasta.

Tallilla olemme viettäneet aikaa lähes joka päivä. Siellä on nykyään ihana pieni Lieuttuan poni Kikka, jota neitin ja ystäväni lasten kanssa hoidellaan ja liikutellaan. Siellä menee varmasti kesälomastakin suurin osa.

Itikoita on ihan järkyttävän paljon! Neiti raukka on täynnä pistojälkiä ja päätin etten lähde enää mihinkään ilman itikkamyrkkyä. En edes uimarannalle.

Tulevana viikonloppuna juhlitaan siskon tyttöni, minun kummityttöni, rippijuhlia ja taitaapa siinä samalla tulla itsellenikin taas vuosi lisää ikää :)

Näin ne vuodet vierii ja tämäkin kesä kiitää eteenpäin. Mukavaa päivää teille jokaiselle <3