Pääsiäinen alkaa olla loppu suoralla, ollaanhan jo toisessa pääsiäispäivässä menossa. Tukilapset viettivät pääsiäistä luonamme ja kivaa oli. Lapset vaan ovat niin ihania ja antavat paljon voimaa arjessa jaksamiseen, ennen kaikkea tietysti omat, mutta niin myös toisten ja varsinkin nämä lainalapset. Olen itse kasvanut sisarusten ympäröimänä ja on ihanaa, kun kotona on vilskettä.

Kävimme puistossa ystäväni ja hänen kolmen lapsenlapsensa kanssa. Tuntuupa hurjalta sanoa noin. Ja varsinkin vanhalta, heh, mutta tottahan se on, että osa ystävistäni on jo mummoja, siskoni mukaan lukien :) Samalla reissulla kävimme kyläilemässä vanhempieni luona, kivaa oli ja saimme herkutella ihanilla jätskeillä :)

Lauantaina yllätin lapset täysin. Narrasin heitä, että lähdemme juoksulenkille ja kyllä oli ilmeet näkemisen arvoiset, kun menimmekin Hoploppiin :) Siellä vierähtikin muutama tunti vauhdikkaasti. Sunnuntaina, ensimmäisenä pääsiäispäivänä järjestin lapsille pääsiäismunajahdin ja riemulla ei ollut rajoja. Tukilapset lähtivät eilen kotiinsa ja me neitin kanssa kävimme ihanan ystäväni lasten synttäreillä, tarjoilut veivät lähes kielen mennessään ja oli aivan ihana nähdä heitä ja sain jopa nuuhkutella iki-ihanaa 4 kk:n ikäistä pojan palleroa <3 Kyllä pitäisi nähdä paljon useammin, mehän siis asutaan parin sadan metrin päässä toisistamme, mutta näemme harvoin, onneksi kuitenkin puhumme puhelimessa lähes päivittäin, yleensä montakin kertaa päivässä :)

Tänään olen lomalla :) Esikoinen vei yöllisellä viestillään unet lähes kokonaan, mutta aamuinen puhelu hänen kanssaan sai ainakin hetkeksi mieleni rauhoittumaan. On se kumma miten sitä aina pelkää pahinta ja on täysin varma, että jotain kamalaa on tapahtunut :0 Juuri paistoin ison kasan lihapullia, esikoinenkin saapuu syömään <3 Neiti on isänsä ja ukkinsa kanssa pilkillä, saapa nähdä tuleeko saalista. Toiveet ainakin olivat korkealla. Viime talven samanlainen pilkkireissu päättyi ennen kuin ennätti kunnolla alkaakaan neidin tungettua jalkansa ( siis KOKO jalkansa ) yhteen avantoon, joten eipä siinä auttanut muu kuin tuoda vettä valuva tyttö takaisin kotiin ja pettymys oli valtava. Tänään aijon aloittaa taas uuden kirjan, Läpi helvetin, ja vaan olla ja nauttia sohvalla makoillen. Jossain vaiheessa käyn neitin kanssa pyöräilemässä ja jospa vaikka grillaisimme vielä illemmalla.

Ulkona on ollut järkyttävän kylmä. Pakkasta varmaan joka yö lähemmäs kymmenen astetta ja päivätkin menee pakkasen puolella. Lunta on vielä hirvittävän paljon, mutta kyllä se vielä joskus sulaa ja kelit lämpenee :)

Mukavaa pääsiäispäivää kaikille teille <3