Tuli jotenkin hatarasti kirjoitettua tuo edellinen päivitys, joten katsellaanhan tilannetta uudestaan näin muutaman päivän jälkeen.

Ensinnäkin jälleen kerran neitillä on korvatulehdus, nyt toinen korva oli kuulema pahasti tulehtunut ja toinenkin jo sen verran, että jo sekin olisi vaatinut lääkekuurin. Voi kurjuus, toinen antibioottikuuri siis ihan putkeen :( Kysyin lääkäriltä, että missä vaiheessa asialle pitäisi rueta tekemään jotain, mutta lääkäri oli sitä mieltä ettei kesän tullessa tehdä mitään. Kuulema joskus kierre katkeaa kesään, eikä sitten jatku enää uudelleen syksyllä. Toivotaan näin. Mutta normaalisti neljännen tulehduksen jälkeen aletaan miettimään putkitusta. Pöh. En haluaisi niitä putkia, mutta ei kai ole vaihtoehtojakaan, mikäli korvat kokoajan tulehtuu :(

Ruokailut on olleet taas yllättävän pahoja, muumeista ei ole enää mitään apua. Voisikohan olla niin että tuo tulehdus vaikuttaa myös syömiseen? Vai haenko nyt vaan jotain "oljenkortta" mihin tarttua? Kamalan hermoja raastavaa puuhaa :(

Ja "uusimpana" ongelmana on jälleen alkaneet rintaraivarit. Tai ei varsinaisesti raivarit, vaan totaalikieltäytyminen. Hohhoijaa. Eilen neiti söi rinnasta ihan normaalisti ennen päiväunia klo 12. Unien jälkeen normaalisti syö oikein innolla, mutta nytpä ei kelvannut ollenkaan. Puri vaan monta kertaa hurjan kovasti, muuten ei edes suuhunsa ottanut. Pakotin sitten imemään ennen iltaunia kuuden maissa, eikä ollut kyllä helppo homma, mutta kuitenkin silloin se vielä onnistui. Sittempä ei kelvannut taas iltamaito ennen nukkumaan menoa, eikä yölläkään vaikka mitenkä känisi ja vänisi. Ja aina ennen on kyllä unissaan huolinut, nyt ei puhettakaan. Sitten aamuyöstä neljän jälkeen sain kamalan työn ja tuskan jälkeen neitin imemään ja seuraava kerta sitten myös tappelun kanssa ennen päiväunia. Mikähän hemmetti sitä taas riivaa? Näin jos mennään jatkossakin, niin 3 imetyskertaa tulee vuorokaudessa. Sehän on ihan hurjan vähän :( Viime yönä päätin, että nyt saa riittää. Tähän loppuu mun imetys. Se vaan tuntuu edelleen niin pirun pahalta, kun vauva kieltäytyy rinnasta :( Mutta vähän sitten tuli parempi mieli tuon aamuyön syötön jälkeen. Katsellaan nyt vielä tämä päivä loppuun ja ensi yö. Tosin pulloahan neiti ei huoli lainkaan ja nokkamukijuomisetkin on ihan minimissä, joten sitten kai sitä pitää lusikalla alkaa lipittämään. Jes, elämä senkun vaan helpottuu!!!

Uusia juttujakin tyttö on oppinut. Hän "pärryyttää" sormellaan huuliaan. Hauskan näköistä ja kuuloista :) Sitten hän kävelee työntäen edellään jotain esim.kävelytuolia, tyhjää lelukoria tai ihan mikä vaan sattuu edessä olemaan. Pitäisi hankkia sellainen työnnettävä auto, voisi sen kanssa vipeltää huoneesta toiseen. Tosin ei se vielä kovin varmaa kävelyä ole, itse saa sydän syrjällään olla kokoajan, kun pelkää että milloinka kuuluu kumahdus.

Montakin asiaa oli mielessä mitkä jäi edellisellä kerralla kirjoittamatta, mutta nyt en muista ainuttakaan, täytyy tulla lisäilemään niitä sitten jos/kun ne muistuu mieleen.

Meillä onkin oikea sairastupa, kumpikin poika tuli tänään kesken päivän koulusta :/ Onneksi minä alan jo olla flunssasta kokonaan toipunut ja mieheen se ei vielä ole ihme kyllä iskenyt, vaikka hän onkin lomalla ja paljon siis täällä sairaiden keskellä :)

Itselläni oli eilen hammaslääkäri. Annoin vihdoin ja viimein poistaa viimeisen viisaudenhampaan. Kamalaa touhua ja kyllä olin eilen aika kipeäkin ja puhuminen välillä tosi vaikeaa. Onneksi se on nyt ohi ja tänään on ollut jo huomattavasti parempi päivä.

Ulkona on ihana ilma, mittarissa jo 14 astetta ja auringossa tuntuu ihan kesältä. Tosi vaikea pukea tytölle päälle tuonne vaunuihin :0 No, varmasti on nytkin liikaa vaatetta, mutta hyvinhän uni on silti maistunut. Kohta taas tissillä taistelu alkaa, voi apua :(