Eilen vietimme rakkaan neitimme 6- vuotis syntymäpäiväjuhlia. Viikonloppu meni niitä valmistellessa ja eilen kaikki oli vihdoinkin valmiina juhliin. Neiti avasi aamulla innoissaan lahjani, josta tuli mm. hänen toivomiaan my little pony juttuja. Tukilapset olivat askarrelleet kortit ja myös pieni paketti heiltä ilahdutti neidin aamua. Isältään neiti sai mönkijän ja se jos mikä oli hyvin toivottu ja odotettu. Meillä oli myös viikonlopun ajan lainassa mieheni kaverilta palju ja neiti polski siellä tukilasten kanssa kaiken mahdollisen ajan.

Vieraita alkoi saapumaan päivällä yhden aikaan ja heitä riittikin iltaan asti. Muutama kummi kävi onnittelemassa jo ennen synttäreitä ja vielä tällekin päivälle riitti juhlijoita. Pari perhettä on vielä käymättä.

Neiti oli onnellinen koko päivän, leikki vieraidensa kanssa, söi herkkuja  ja avasi paketteja jännittyneenä. Lahjaksi hän sai mm. paljon erilaisia tehtäväkirjoja, kyniä, vaatteita, rahaa, my little poneja, palapelejä, rannekellon ja karkkia. Päivä oli aurinkoinen ja lämmin, niinkuin kesä on muutenkin ollut. Oli niin ihanaa, kun vieraita oli paljon ja neiti nautti jokaisesta hetkestä.

Vaikka päivästä tulikin ikimuistoinen, meinasi se mennä jo täysin pilalle ennen ensimmäisenkään vieraan saapumista. Esikoisen puhelinsoitto sai mieleni hyvin surulliseksi ja ajattelin, että tuo poika se saa pilattua tahtomattaankin jokaisen tärkeän päivän :( Sain kuitenkin nopeasti itseni vakuuttuneeksi, etten voinut esikoistani  hänen ongelmassaan auttaa, vaikka kuinka olisin halunnutkin ja pystyin kaikesta huolimatta nauttimaan rakkaan lapseni syntymäpäivästä <3

Paljon onnea vielä kerran, oma rakas tyttöni <3