Loma alkaa olla lopuillaan, viimeinen viikko, tai viimeiset päivät jo menossa. Töihin on jo ihan kiva palata. Kesä on ollut edelleen kylmä ja sateinen. Uimassa on käyty kolme kertaa, jätskillä torilla peräti yhden kerran. Mattopyykillä sormet olivat ihan jäässä, samoin kahdessa kesäteatteriesityksessä käydessäni eivät toppatakki ja villasukat olisi olleet liikaa. Voihan kesä minkä teit :/ Mutta ihana on kuitenkin ollut vietää lomaa. Puuhailla koiravauvan kanssa, joka on sopeutunut perheeseemme yllättävän hyvin. Toki lähes jokaisessa neitin yömekossa/paidanhelmassa on pienet hampaanjäljet, leluja löytyy pureskeltuna harva se päivä ja kissat saavat kyytiä, mutta se kai kuuluu koiranpennun elämään. Ja kyllä tuo hurmuri vaan on aivan ihana <3

Tällä viikolla mies viettää viimeistä lomaviikkoa, välillähän hän oli kaksi viikkoa töissä ja tämä lomaviikkokin on mennyt vähän suunnitelmista poiketen. Hän on käynyt nimittäin jo kahtena päivävä töissä ja tänään hän on puunhakureissulla koko päivän. Koira on hänen mukanaan, tuntuu aivan ihmeelliseltä, kun tuo vallaton karvakasa ei pyöri jaloissa ;)

Lomareissulle emme tänä kesänä lähteneetkään. Tulimme siihen tulokseen, että ihan turhaa on lähteä istumaan päiväksi autoon ja kierrellä vesisateessa jotain huvialuetta, neiti kun ei halua mihinkään vekottimiin mennä. Kävimme siis vaan läheisessä kaupungissa kotieläinpihassa, tällä viikolla kävimme hoplopissa, huomenna mennään liikennepuistoon ja viikonloppuna uimahalliin ja tämä viikkohan huipentuu sitten neitin syntymäpäiväjuhliin. Ihanaa, kun ei tarvitse stressata reissuista. Minä viihdyn ihan parhaiten kotona, joten olen enemmän kuin tyytyväinen päätökseemme. Kesän olen ollut edellisen kesän tapaan "kesätöissä", siis käyn siskoni perheen mökillä tekemässä mökkitarkastuksen ja siistin paikat seuraavaa vuokraajaa varten. Se on mukavaa omaa aikaa ja mökki on aivan ihanalla paikalla. Kumpikin poika on ollut töissä isänsä järjestämissä paikoissa ja työstä saatu palaute lämmittää mieltä todella paljon. On minulla vaan ihanat lapset <3 Ja juuri vanhempi poikani lähti itse järjestämäänsä työhaastatteluun, ihanaa!!! Nämä heidän isänsä järjestämät työt ovat tosiaan sellaisia "pätkätöitä".

Tänään ulkoilimme neitin, hänen serkkujensa ja äitini kanssa läheisissä puistoissa, kivaa oli ja kerrankin sateeton aamupäivä. Lähes päivittäin olemme käyneet poimimassa ison kupillisen metsämansikoita kotimme läheltä, sekä mustikoita neiti myös kerää ja syö mielellään. Mansikat on pakastettu talvea varten ja isäni on myös tuonut jo pakkaseen muutaman mustikkalitran. Kesä alkaa siis olla lopuillaan, tai ainakin loma, mutta mielestäni syksyn odotus voikin jo alkaa :)