Syksy. Ihanista ihanin vuodenaika on menossa ja kohta pääsee odottamaan joulua ihan kunnolla. Tämä syksy on ollut erilainen kuin aijemmat. Suurin muutos tietysti on neitin koulun aloitus. Hyvin on kuitenkin koulu lähtenyt sujumaan ja neiti tykkää koulunkäynnistä. Ainakin toistaiseksi. 

Oma työni on ollut kovin raskasta hankalan lapsiryhmän kanssa. Tuntuu, että työ vie kaikki voimat, eikä mitään ylimääräistä jaksa enää illalla. Paitsi käydä tallilla, heh. Onneksi hyvä ystäväni suorittaa pph:n harjoittelua luonani, hänestä on ollut suunnattoman suuri apu. Jospa tämä tästä vielä jossain vaiheessa helpottaisi.

Heppahommissakin on tapahtunut muutoksia. Taisin joskus tänne kirjoitellakin, että tallillemme tuli ihana Kikkaponi. Tarkoituksena tietysti saada siitä poni lasten hoidettavaksi ja ratsastettavaksi. Toisin kävi. Kikka ei oikein ollut lasten ystävä ja osoittautui muutenkin aika hankalaksi tapaukseksi, joten Kikka lähti asumaan ihanalle tallille Sotkamoon aikuisten hoidettavaksi ja me saatiin tallille uusi tuttavuus nimeltä Petteri <3 Petteri on juuri sitä, mitä ponilta voi toivoa <3 Neiti hoitaa ponia itsenäisesti, harjaa putsaa kaviot, hakee tarhasta, taluttaa, pesee ja ratsastaa. Toivottavasti Petteri jää asumaan tallille pitkäksi aikaa. Itse jatkan edelleen ihanan Suomenheppa Piirron kanssa ja kaikki on mennyt hyvin.

Mukavaa syksyn jatkoa teille kamut <3