Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, lämpömittari näyttää +17 astetta. Mieletöntä! Melkein lämpimämpää, kuin koko kesänä :) Ja siihen päälle ihana syksyn raikkaus niin keli on täydellinen!

Viikonloppu on ollut pitkästä aikaa vapaa ja on ollut ihana vaan olla. Olen käynyt neitin kanssa iltaisin lenkillä, neiti pyöräilee ja minä kävelen ja kyllä on kummasti piristänyt mieltä. Voi kun jaksaisi lähteä muinakin iltoina. Vielä ei taida voida sanoa, että harrastuksiini kuuluu lenkkeily, kaksi kertaa ei vielä ehkä siihen riitä ;) Eilen kävin esikoiseni luona ja samalla myös pikkuveljeni. He asuvat nykyään samassa kerrostalossa, joten tulee usein piipahdettua kumpaakin moikkaamassa sielläpäin liikkuessa. Esikoinen alkaa olla toipunut viime viikkoisesta rytäkästä ja pikkuveljenikin oli eilen ihan hyvällä mielin, onneksi <3 Tänä aamuna kävin siskoni kanssa torikirppiksellä lähikaupungissa ja vaikka kovin suuria löytöjä en tehnytkään niin kivaa oli silti. Äsken vierailimme neitin kanssa vanhempieni luona isäni syntymäpäiväkahvilla ja siellä tapasin myös toisenkin siskoni perheineen. On minulla oikeasti maailman ihanin perhe <3

Nyt neiti leikkii pihalla naapurin tytön kanssa isänsä tehdessä autoremonttia. Nuorempi poikani juuri heräili :) Itse tartun kohta imuriin ja alan laittamaan pyykkejä sekä narulta kaappiin, että koneesta kuivumaan. Yritän selvitä lenkille myös tänään ja muuten vaan nautin sunnuntai-illasta. Ja laitan tietysti myös kynttilät palamaan, vaikka se tuntuukin nyt vähän hassulta, kun katsoo ulos aurinkoon :)

Jouluaattoon on enää tasan kolme kuukautta. Menisipä aika hitaasti, koska tämä syksy ja joulun odotus on vuoden parasta aikaa <3 Joululahjoja olen ostanut jo muutaman. On kyllä suuri rikkaus saada asua Suomessa ainakin näiden  vaihtuvien vuodenaikojen takia.

Tänä iltana ei tarvitse laittaa kelloa soimaan, edessä on vielä kaksi vapaapäivää, ihan huippua! Vaikka mielessä myllertää monenlaista huolenaihetta, niin aina ei jaksa niitä miettiä. On ihanaa, kun elämästä löytyy myös mukavia asioita ja jokaisesta päivästä löytyy aina jotain hyvää <3