Ihana auringonpaisteinen aamu. Lämpöasteita tosin jälleen vain yksi, mutta jospa se aurinko lämmittäisi vähän kunhan tästä päivä kunnolla valkenee. Pääasia ettei sada lunta tai räntää :)

Tänä iltana vietämme hoitolasten ja heidän vanhempiensa kanssa jo perinteeksi muodostunutta kevätjuhlaa. Tai pikemminkin kevät tapahtumaa. Menemme läheiselle laavulle, paistamme makkaraa, keitämme nuotiokahvit, rakennamme taideteoksia, tutkimme luontoa suurennuslaseilla ja tietysti lapset esittävät muutaman laululeikin vanhemmilleen. Tiedossa siis mukavaa yhdessä oloa. Tästä viimeistään alkaa kevät, pakkohan sen ilman on joskus lämmetä.

Neiti odottaa innolla huomista päivää. Olemme vapaalla ja neiti pääsee mummon luokse minun palaverin ajaksi. Mummon hoidossa on aina niin mukava olla <3

Myös pyöräilyä neiti odottaa taas kovasti, se on nyt muutamana päivänä jäänyt välistä, kun on ollut niin järkyttävän kylmä. Mutta tänään me ennätetään pyöräilemään ennen illan juhlia.

Illalla Leijonat pelaa viimeisen alkusarjan ottelunsa hallitsevaa mailmanmestaria Kanadaa vastaan. Jatkopaikka varmistui jo eilen ja näin ollen illan ottelussa ei ole älyttömiä paineita. Jääkiekko on kyllä huippu laji seurata, siis varsinkin nämä MM-kisat. Ja on ihana puhua poikieni kanssa pelin kulusta, tosin esikoinen on tietysti omalla asunnollaan, mutta kyllä me nähdessämme paljon puhumme myös jääkiekosta :)

Siskoni perheineen kävi eilen illalla kylässä. Olipa ihana nähdä heitä. Jotenkin minulla on sellinen tunne, että tästä tulee hyvä päivä :)

Mukavaa tiistaita, toivottavasti aurinko paistaa teille kaikille!