Toivottavasti on!!! pakko olla!!! Luvatkaa mulle joku ihana, että saadaan vielä nauttia kesäkeleistä!!! Tää kahdentoista asteen kylmyys ei vaan kuulu kesään :/ Eilenkin piti kaivaa keväthaalari, pipo ja HANSKAT, kun lähdettiin illalla lenkille ja puistoon. Törkeää!!

Mutta tänään on kyllä muuten ihan loistopäivä :) Ajeltiin aamulla neitin kanssa kaupunkiin ystävääni ja hänen pientä neitokaistaan moikkaamaan. Heitä, joita kohtasi alkuvuodesta se kamala suru-uutinen :( Mutta, mutta, nyt kai uskallan jo "ääneen tämän sanoa", että heille on tulossa vauva <3 Ihanaa!!! Siellä oli pieni PAS:sista alkunsa saanut ihme sydän jumputtaen näkynyt ultrassa, olen ihan hurjan onnellinen heidän puolestaan <3

Ja heti kun tähän koneelle pääsin, niin saimpas lukea myös toisen ystäväni plussauutisen, PAS- vauva sielläkin, niiiiiiin huippua <3 Ehkä siis ne Pas:itkin voi onnistua ;) Ja vauvakuume senkun vahvistuu ;)

Meille ei kuulu mitään uutta, ihan vaan tätä ihanaa arkea mennään eteenpäin. Neiti vaan kävelee, kävelee ja oppii kaikkea uutta. Nyt on taas uusia sanojakin tullut. En tosin muista mitkä kaikki olen jo tänne kirjoittanut, mutta hattu oli kovasti käytössä muutaman viikon, nyt se alkaa jo jäädä tauolle. "Anna" kuuluu nyt ihan kokoajan ja ihan joka asiassa. "Äiti" on myös tullut takaisin sanavarastoon ja "kiitos" on myös yksi tämänhetkisistä käytössä olevista sanoista. Neitin sanavarastoon siis kuuluu aina 2-3 sanaa kerrallaan. Tänään neiti kulki iso pallo sylissään ja hoki mennessään "heittää, heittää", Muutama päivä sitten äitini kysyi neitiltä, että missä pojat ovat? Tyttö vastasi kirkkain silmin "kotona". Samoin kun mietittiin kerran, että onkohan hänellä kakka housussa, hän vastasi topakasti, että ei. Heh, hauskan kuulosta kun noin pikkuinen vastailee ihan oikeisiin kysymyksiin, vaikka kai ne on vaan ihan vahinkoja.

Vauvauinti taitaa meidän osalta olla ohi. Harmi. Tyttö on nyt viimeisen kuukauden ollut siellä hyvinkin viihtymätön :/ Tykkää kyllä kovasti olla siellä matalassa päässä, jossa voi leikkiä leluilla, räiskyttää vettä ja kiipeillä, mutta syvällä hän huutaa kokoajan paniikin vallassa "hui". En tiedä onko hän ruennut oikeasti pelkäämään, vai onko sitten väsynyt yms. uinti aikaan ja siksi se ei enää kiinnosta. Uinti nimittäin on juuri meidän ruoka- ja uniaikaan nykyisin. No, nyt siellä alkaakin kuukauden kesätauko, täytyy käydä sen jälkeen vielä kerran kokeilemassa ja jos ei meno ole muuttunut, niin antaapa sitten olla.

Myös kiikkuminen ja liukumäen laskeminen aiheuttaa saman "hui"-reaktion ja siinä kyllä tyttö on ihan paniikissa, joten ehkä nuo sukellukset ja syvällä olo pelottaa häntä ihan oikeasti. Voi pientä :(

Ruokailut meillä sujuu edelleen hyvin, ihanaaaa :) Tosin vain minä saan hänet syöttää, ei edes isänsä kelpaa, mutta en valita. Pääasia että hän syö!!!

Potalle meidän neitiei suostu ollenkaan. sama pakokauhu iskee kun kiikkuessa, kun hänet istuttaa potalle. Joten antaapa senkin olla.

Päiväunet on nyt olleet sellaisia tunnin mittaisia. Kääk. Pahapahapaha :/ Iltaisin sitten tyttö on niin väsynyt, että kirjaimellisesti kävelee päin seiniä. Ja pöydän kulmia. Ja kaikkea mahdollista. Ja joka paikka on ihan mustelmilla. Mutta ei vaan anna periksi, että menisi välillä kontaten. Kävelemään kun on opittu, niin sitähän kävellään. Nukkumaan sitten tyttö rupeaakin illalla jo kahdeksan jälkeen. Mieluummin kyllä saisi nukkua kunnon päikkärit, mutta minkäs teet kun ei nuku, niin ei nuku. Tosin eilen hän nukkui kaksi tuntia, ehkäpä viilenneen ilman takia. Nyt on unia tullut jo tunti, joten täytyy valmistautua vaunujen heilutukseen :)

Ja niitä kesäisiä ilmoja siis jään odottamaan...