Ollaan neitin kanssa oltu muutama päivä vapaalla ja on ollu rankkaa :) Mä en tykkää et joka aamu täytyy lähtee jonnekin, vapaapäivissä on ihan parasta se, että saa olla yöpuvussa vaikka koko päivän. Nämä vapaat ei mennyt ihan niin. Keskiviikkoaamuna oli se nuoremman poikani soskussa käynti, neiti meni vanhempieni luo siksi aikaa. Käynti oli lyhyt ja mielestäni aika tarpeeton, ehkä 20 minuuttia viivyimme keskustelussa. Sosiaalityöntekijä, joka on siis tuttu jo vuosien ajalta, sanoi aina ihmettelevänsä näitä pojastani tulleita ilmoituksia, poika kun on niin fiksu ja hyväkäytöksinen :) No niinhän se onkin, mutta kyllähän nämä hölmöilytkin kuuluvat nuoruuteen. Huolta ei ollut meillä kummallakaan ja mitään asiakkuuksia tästä ei aloiteta. Jospa tämä nyt olisi viimeinen kerta tuossa laitoksessa.

Torstaiaamuna sitten olikin vuorossa oma lääkärillä käynti. Ja yhtä tyhjä reissu sekin. Päänsärky jatkukoon, jotain lääkkeitä se lääkäri kirjoitti, mutta mitään tutkimuksia ei tarvita. Plääh. Kävin sitten illan työkokouksen jälkeen apteekissa, mutta lääkäri olikin kirjoittanut reseptin semmoisille lääkkeille, joita ei enää edes valmisteta. Toinen plääh. Katsotaan saanko sieltä tänään mitään nappeja käteeni. Ja tosiaan ylityövapaat ovat menossa, mutta silti eilen osallistuin työpaikan tiimi-iltaan, en viitsinyt olla poissakaan, kun olen tiiminvetäjä ja onneksi näistä kuitenkin saadaan työtunnit normaalisti.

Tämä aamu sitten alkoikin mökkireissulla ja kyllä kehtuutti lähteä ajamaan heti aamulla, mutta ei auttanut, mentävä oli ja ihan mukava reissu kuitenkin siitä tuli, kunhan sain itseni liikkeelle. Neiti valitteli pois tullessa mahakipua, toivottavasti ei enteile mitään mahatautia :0 Koti on siivottu, mutta mitään sen ihmeellisempää ei näillä vapailla saanut tehtyä. Paitsi toki keitinhän minä puolukkahilloa, käytin lääkärissä nuorempaa poikaani, piipahdin vanhempieni luona, tapasin ystävääni ja puuhailin neitin kanssa niitä näitä. Ja katsoin tietysti eilisen jääkiekko-ottelun Suomi-Ruotsi. Hyvä Suomiiiii!!!! Jes, kosta alkaa kauan odotettu World Cup!!! Tänään vielä pitäisi lähteä vanhemman poikani kanssa hakemaan puukuormaa. Ja leipoa. Huomenna on mieheni syntymäpäivät.

Päänsärky jyskyttää taas hurjana, joten kaadun hetkeksi sohvaan neitin ollessa päiväunilla. Kivaa viikonloppua kamut <3