Täällä vietetään hiihtoloma viikkoa neitin ja nuoremman pojan kanssa :) Ihanaa, kun ei tarvitse herätä kellon soittoon, eikä kiskoa poitsua taipaleelle.

Viikonloppua vietimme tukilasten parissa ja nautimme ihanista ulkoilu säistä. Kävimme äitini ja siskoni kolmen lapsen kanssa isossa ihanassa liukurimäessä, luistelemassa ystäväni ja hänen pienen neitinsä kanssa, ulkoilimme omalla pihalla ja pelasimme aivan järjettömän paljon erilaisia lautapelejä. Viikonloppu meni mukavasti, eilistä tosin varjosti järkyttävä päänsärky, joka kesti nukkumaan menoon asti. Tänä aamuna se onneksi oli poissa ja pääsen taas nauttimaan lomasta.

Illalla meille saapuu yksi kaverini esittelemään jotain siivouslaitetta. Täytyypä pyytää oikein kunnon esittely ja laittaa hänet puhdistamaan ainakin sohvat ja matot :) Tarkoitus on tänään leipoa jotain kivaa kahville, käydä kaupassa, ulkoilla ja varmasti myös pelata kaikenmaailman pelejä, aamu aloitettiinkin jo Kimblen peluulla :) Mitään suuria loma suunnitelmia meillä ei ole, aiomme vaan olla ja nauttia. Torstaina saapuvat sitten tukipojat ja silloin mennään ainakin uimaan. Ja torstaina täytyy myös hetkeksi palata työn pariin, kun aamulla menen esimiehen kanssa kehityskeskusteluun.

Aion myös lukea lomalla, hyvä kirja, Torey Haydenin Viattomat, on ihan loppusuoralla ja varmasti tartun siihen heti, kunhan vaan aamuhommiltani ennätän.

Hyvää hiihtolomaa teille kenellä se nyt on ja mukavaa viikkoa tietysti myös kaikille muille :) Yritän nyt tällä viikolla kirjoitella vähän enemmän, kun kerrankin on aikaa :)