Pikainen päivitys tämän hetken kuulumisista. Kylläpäs on ollut hulina viikko, kolme päivää olen ollut vapaalla ja saanut aikaiseksi enemmän, kuin viikko kausiin :) Oma olo on ollut oikeastaan ihan normaali, jipii!!! Keskiviikkona oli nuoremman poikani palaveri koululla, äsken tulimme palaverista lastensuojelun kanssa. Kumpikin palaveri meni todella hyvin, huh helpotus. Poikani osaa kyllä hienosti käyttäytyä noissakin virallisissa tilanteissa ja niin kyllä kaikkialla muuallakin. Vanhempi poikani oli hoitamassa neitiä meidän ollessa palaverissa ja hyvin olivat pärjänneet. Neiti näytti tultuani vähän nyrpeää naamaa, tulin kuulema liian aikaisin. Toisen palaverin aikaan neiti olikin äitini ja isäni luona ja hyvin oli pärjännyt sielläkin.

Jouluvalmistelut alkaa olla tehty, ihan muutama pikku juttu vaan puuttuu. Ja joulukuusikin tekisi mieli jo laittaa, mutta ehkä minä maltan kuitenkin ensi viikkoon.

Tukipojat saapuivat äsken ja tunnin päästä tulevat vielä toisetkin tukilapset, joten siinäpä riittääkin huisketta viikonlopuksi. Onneksi oma olo on palautunut normaaliksi ja viikonlopuksikin on luvattu kivoja ulkoilu ilmoja, joten eiköhän tästäkin selvitä :) Mukavaa viikonloppua teille kaikille <3