Niin se vaan on kesä virallisesti alkanut :) Eilen oli siis kesäkuun ensimmäinen päivä ja mummoni 92 vuotis syntymäpäivä <3 Puhuimme puhelimessa ja ihanaa miten virkeä mummo vielä on <3 Toivottavasti näemme pian <3

Eilen olimme hoitolasten kanssa kevätretkellä. Kotieläinpihassa. Keli ei tosiaankaan ollut keväinen, lämpöasteita taisi on viisi ja pari kertaa retken aikana satoi rakeita. Pois ajellessamme satoi sitten kaikkea mahdollista, lunta, räntää ja vettä. Ja lunta tuli vielä illankin aikana. Voi hemetin kesä!!! Retkellä kuitenkin oli kivaa, lapset saivat ratsastaa hevosella, istua mönkkärin kyydissä, ruokkia Alpakoita ja tietysti syöttää ruohoa ja silitellä kaikkia muitakin eläimiä. Makkarat paistoimme nuotiolla ja olihan siellä vanhoja autoja ja traktoreitakin, joiden kyydissä lapset kävivät innokkaina istumassa. Yksi hoitoryhmäni lapsista aloitti retken myötä kesälomansa. Me muut vielä jatkamme juhannukseen asti. Ensi viikolla kaverini 10 kk:n ikäinen pieni mies saapuu ilahduttamaan ryhmäämme. Kiva päästä pitkästä aikaa hoitamaan vauvaa <3

Nuorempi poikani aloitti jo eilen kesälomansa ja kylläpä on ihanaa, kun ei tarvitse kiskoa häntä koulutielle ennen elokuuta. Tämä viikonloppu onkin pitkästä aikaa taas kokonaan vapaata, siis tukilapsetkaan eivät tule tänä viikonloppuna. Ihan kivaa, vaikka mielelläni minä heidät aina meille otankin.

Sunnuntaina juhlimme siskon pojan, minun kummipoikani, valmistujaisia. Niitä ei olekaan ollut meidän suvussa pitkään aikaan.

Neiti on jo tosi taitava pyöräilijä. Osaa jo jarruttaa, pysähtyä ja lähteä itse liikkeelle, joten minunkaan ei tarvitse enää juosta perässä, riittää kun välillä huutelen, että odota minuakin :)

Niin, kesä on siis virallisesti alkanut. Mutta ulkona sitä ei huomaa. Lämpömittari näyttää kolmea astetta, tuuli on kovempi kuin ikinä ja kyllähän tälle päivälle on luvattu lumimyräkkääkin. Siispä oikein mukavaa kesän alkua teille kaikille ja toivotaan edelleen, että ilma vielä jossain vaiheessa lämpenee :)