Meillä on menossa joku ihmeellinen vaihe. Tai ainakin minä toivon, että tämä on vaan ohimenevä vaihe, eikä pysyvä olotila. Neiti on älyttömän kiukkuinen kokoajan. Nukkuu päikkäreitä paljon vähemmän kun yleensä ja herää aamulla/ YÖLLÄ neljältä. Huokaus. Ja valvoo sit jonnekin kuuteen asti, sit saattaa vielä nukkua vartin, jopa puoli tuntia ja taas hereillä. Ja on muuten väsynyt tyttö. Ilmeisesti aika usein on tullut sanottua hänelle, että "Elä kokoajan kiukkua", sillä nyt hän hokee sitä vähän väliä," Kokoajan kiukkuan, kokoajan itken". Heh, kuulostaa hauskalta, mut tohon jatkuvaan kiukkuamiseen menee oikeesti kohta hermot!!!

Pitää varmaan käyttää toi kiukkupussi illalla lääkärissä, ettei vaan olis korvatulehdusta tai jotain muuta vastaavaa. Tai tässä kohtaa pitäisi siis kirjoittaa, että olisipa korvatulehdus tai joku muu vastaava :) Yskähän on ollut jo ainakin 2,5 kuukautta. Tosin en tiedä annetaanko täällä lääkäriaikoja, pitää ainakin yrittää.

Tosiaan tyttö on muuttunut hoitolapsia kohtaankin hyvin ihmeelliseksi, leikit ei oikein suju mitenkään päin, kun neiti vaan kiljuu lattialla naama punaisena. Välillä toki leikkii hetken ihan hyvinkin, mutta todellakin vaan hetken.

Tissin syönti jätettiin viimeinkin pois muutama viikko sitten. Ensimmäisenä iltana neiti meni nukkumaan isänsä kanssa, minä jäin sohvalle. Tyttö itki sydäntä särkevästi, tuli riuhtomaan ovea, huusi kurkkusuorana "haluan pois!!!!!", mutta nukahti kuitenkin yllättävän helposti. Seuraavana yönä myös isänsä nukutti hänet ja nyt jo ilman huutoa. Kolmantena yönä oli minun vuoroni. Heti kun päästiin sänkyyn hän sanoi hyvin aurinkoisena "Tissiä", mutta ei vaatinut sitä sen kummemmin. Neljäntenä iltana hän oli jo painanut päänsä tyynylleen, mutta kohottautui sieltä vielä hieman ylöspäin, katsoi minua ja sanoi hiljaisella äänellä " ei varmaan tissiä?" ja huokaisi syvään, voi nyyh, oli kyllä vaikeaa olla antamatta, minun pieni vauvani <3 Mutta sen jälkeen hän ei ole sitä kysellyt. Joten kyllä meni helposti tuo homma. Tutti voi sitten aikanaan olla huomattavasti hankalampi juttu.

Tämä viikko onkin jännittävä...Sunnuntaina olisi lapseni konfirmaatio <3 Ihanaa <3 Olen saanut leivottua karjalanpiirakat ja kinkkujuustosarvet pakkaseen, muuta ei oikein ennakkoon voi leipoa. Huomenna pesen ikkunat, kun jään ylityövapaille.

Odotan loppuviikkoa innolla :)