Pari päivää sitten kävimme neitin ja toisten tukilapsien  kanssa lomareissulla. Tällä kertaa suuntasimme Jyväskylään ja Nokkakiven huvipuistoon. Paikka oli juuri sopiva ainakin näille " meidän " lapsille. Paljon oli kaikenlaisia häkkyröitä ; Pienten lasten laitteita, trampoliini isoine liukumäkineen, törmäilyautoja, kanoottisoutua, lampaita, joita sai syöttää, mörkömetsä ja pelottava kummitusjuna ja sitten tietysti niitä hurjiakin laitteita, mm. vuoristorata ja vauhtivirveli. Neiti olikin aivan huimapää ja uskaltautui kaikkiin laitteisiin. Kaksi laitetta oli sellaisia joihin muksut eivät pituutensa puolesta päässeet, mutta tekemistä riitti  silti  koko päiväksi. Itse en ole koskaan tykännyt mistään pyörivistä laitteista ja kyllä oli kamalaa, kun jouduin menemään neitin kanssa niihinkin hirvittäviin pyörityksiin. Pää oli ihan pökkyrällä vielä seuraavana päivänäkin :) Kummitusjuna oli neitistä ihan pahin ja pelottavin, siinä hän oikeasti pelkäsi.

Keli suosi meitä jälleen, mikä on aika ihme tänä kesänä, mutta saimme nauttia ihanasta auringonpaisteesta koko päivän ajan. Nyt on onneksi reissut tältä kesää ohi :) Vaikka reissuissa on ollutkin kivaa, niin silti tykkään, kun ne ovat onnistuneesti takana ja loppu loman saan olla kotona :)

Eilinen päivä oli sitten vuorostaan sadepäivä. Satoi lähes koko ajan ja ihan kaatamalla. Aamulla minulla oli taas hoidossa ystäväni pieni poika ja sen verran pääsimme onneksi ulos, että kävimme läheisellä maatilalla katsomassa lehmiä ja syötimme niille heiniä. Muuten oli kyllä pitkä päivä. Naapurin tyttö oli leikkimässä meillä 6 tuntia putkeen ja 4 lasta sisällä pyörimässä ei ole ihan mukavin ajatus. Illalla kävimme vielä etsimässä matoja tämän päivän onkireissua varten, mutta vesisateesta huolimatta niitä ei löytynyt kuin muutama. Toivottavasti mato-onni suosii nyt aamusta, muuten kalastusreissu jää haaveeksi.

Kivaa kesäpäivää teille <3