Niin se vaan koitti tämäkin päivä, hartaasti odotetun loman ensimmäinen päivä ja samalla juhannusaatto. Aamulla heräsin samaan aikaan, kun aina töihinkin, mutta olipa ihana, kun sain vielä unenpäästä kiinni ja nukuin pari tuntia lisää. Aamupäivä meni kotia siivoillessa, mutta kyllä tämä ihan lomalta tuntuu. Olen vieläkin yöpuvussa, vaikka kello on jo 15.30 :) Ihan parasta, kun ei tarvitse pukeutua ennen kukon laulua. Eikä välttämättä ollenkaan :)

Neitikin sai vasta äsken päivävaatteet päälleen ja lähti pihalle isänsä kanssa ja nyt näkyy naapurin tyttökin saapuneen leikkikaveriksi. Aamu alkoi varsin koleassa säässä, lämpöasteita oli puolenpäivän aikaankin vasta 11 ja satoi vettä, mutta nyt näyttää jo vähän paremmalta, aurinko paistaa pilvien lomasta ja mittarissa jo 15 astetta. Ei oikein tunnu keskikesän juhlalta, mutta ehkä tässä mennään parempaan suuntaan.

Pojat viettävät juhannusta kavereidensa kanssa täällä kotikylällä. Onneksi eivät lähde rymyämään minnekään mökille, niin ei tarvitse niin kamalasti pelätä. Siskoni tyttö perheineen saapuu tänään tänne juhannuksen viettoon. Ehkäpä huomenna tapaamme <3 

Kohta laitan grillin tulille ja lähden pihahommiin. Hauskaa juhannusta teille kaikille, pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta, ettei vaan sattuis mitään ;)