Ulkona sataa kaatamalla vettä. Taas. Miksi ei voi tulla lunta ja pakkasta? Olisi vähän valoisampaa ja huomattavasti mukavampi ulkoilla lasten kanssa.

Maanantai-iltaa vietimme neitin kanssa tallilla. Neiti oli nyt ensimmäistä kertaa mukanani tällä ihanalla tallilla ja voi miten ihana pieni apuri minulla onkaan <3 Siellä hän talikon kanssa riuhtoi heinät paalista, harjasi hevosta ja halusi jopa taluttaa tarhasta talliin, tosin minun avustuksella. ratsastimme molemmat vesisateessa, pilkkopimeässä. Ihana ilta <3

Eilen yksi hoitolapseni tuli päivän aikana kuumeeseen ja nyt tuo sama flunssa on minulla. Plääh. En olisi millään halunnut tätä tautia, mutta kukapa tätä haluaisi :)

Isäni leikkaus sujui ilmeisesti hyvin ja isä alkaa pikku hiljaa toipua kovien alku kipujen jälkeen. Myös pikkuveljeni sai hyviä uutisia magneettikuvauksissa ja pahin pelkomme ei onneksi saanut vahvistusta. Olin ihan hirveän huolissani ja toki huoli jatkuu vieläkin, mutta pääasia on, ettei kasvaimia löytynyt. Nyt vaan toivotaan, että asiat alkaisivat mennä parempaan suuntaan.

Keskiviikko iltana vein neitin telinevoimisteluun ja käväisin itse kaupassa. Astuin kauppaan sisään ja nenääni tulvi ihana tuoksu. Hyasintti. Voi miten ihana joulun tuoksu. Joulu on ihan kohta, ihanaa <3

Hyvää viikonloppua kaikille!