Jälleen takana yksi neuvola, eihän tuolla ole tullutkaan käytyä, kun viimeksi viime viikollasurprise
Tämä olikin se paniikkineuvola sen valkuaisen takia. No, edelleen valkuaista sama määrä, kuin viikko sitten. Mutta nyt verenpainekin oli jo noussut. Voi kääk. Ei se vielä huolestuttavasti koholla ollut, mutta kuitenkin. Viime viikolla 126/78 nyt 128/93angry

Sitten kun on tuo jatkuva päänsärky ja mun on vaikea hengittää, niin eipä siihen muuta tarvita. Hoitaja sanoi, että täytyy lähteä samantien tutkimuksiin sairaalaan synnytysosastolleblush Ou- nou!!
Mut sain sit ylipuhuttua hoitsun, et vielä viikonlopun seuraan tilannetta. Sain verenpainemittarin kotiin. Ohjeet miten paljon pitää syödä panodolia päänsärkyyn ( ja jos ei nekään hevosenannokset auta, niin on samantien lähdettävä tai jos verenpaine nousee ).
Maanantai aamuna jo seitsemältä tapaan seuraavan kerran neuvolan terveydenhoitajan.

Kyllä tämä nyt menee hankalaksi, en missään nimessä haluaisi vielä saatella pikkuistani maailmaanfrown Voi kumpa edes kuukausi päästäisiin eteenpäin!!

Joskus aikanaan suunnittelin, että jos saisin itse päättää, niin synnyttäisin viikolla 36-38smiley Nyt toivoisin, että päästäis sinne viikolle 34!!
Mutta tätähän minä en voi tietenkään itse päättää, aika näyttää miten tässä käy.
Onneksi pikkuinen on kuitenkin jo niin "iso", että selviytymismahdollisuudet ovat hyvätheart

Nyt pitää viikonloppu ottaa mahdollisimman rauhallisesti ( tosin tukimuksut saapuivat juuriwink ) mutta lepäiltävä on, "Pähkinä" on nyt tärkeinheart
Tehtiin muksujen äidin kanssa " toimintasuunnitelma", jos minun täytyykin lähteä sairaalaan jo viikonlopun aikana.

Ja yhden asian olen unohtanut raskaudestani kertoa, hih, se on näitä ihmeellisiä mielitekoja...Syön nimittäin jälleen kerran PERUNAJAUHOJAcheeky Nam!!
Mikähän siinä on niin ihanaa aina raskausaikana, että popsin sitä purkki tolkulla, en voi ymmärtää, mutta hurjan hyvää se on, närästyksestä huolimattawink