Syysloma on ohi ja loma meni kyllä taas ihan liian nopeasti. Oli suunnitelmissa tehdä joka päivä jotain mukavaa. Maanantainahan me olimme siellä Hoplopissa, tiistaina siivosimme leikkihuoneen kaikki lelut :) Ei ehkä kuulosta kovin mukavalta, mutta kivaa se oli ainakin neitin mielestä :) Keskiviikkona saimme ihania vieraita, entisen hoitopoikani äitinsä kanssa ja kivaa oli. Torstaina kävimme moikkaamassa neitin serkkuja vanhempieni luona ja myös kaikki neljä tukilasta saapuivat luoksemme ja illalla olivat vielä naapurin tytötkin hoidossa ja nautittiin ihanasta syys säästä leikkipuistossa 7 lapsen voimin. Perjantaina kävimme sitten uimahallissa ja saimme seuraksi myös äitini. Viiden vilkkaan lapsen kanssa yksin uimahalliin meno ei ole mitään helpointa puuhaa, joten äiti oli suureksi avuksi. Lauantaina kävimme sitten yhden entisen hoitolapseni syntymäpäivillä ja sunnuntaina vietimme vanhimman tukipojan synttäreitä täällä meillä. Joka päivälle siis mahtui mukavaa puuhaa. Tietysti myös ulkoilimme joka päivä, pelasimme lautapelejä, lapset piirsivät, askartelivat, tekivät hamahelmillä, rakensivat legoilla ja " Loopseilla ", niinkuin tietysti aina :)

Olin tosi ahkerana siis koko loman. Sain siivottua suurimman osan kaapeista, jopa kamalaakin kamalamman askartelukaapin ja ison vaatehuoneen. Sain laitettua pihan talvikuntoon, siis haravoitua ja kerättyä leikkimökin tavarat sisälle, trampoliini on vielä paikallaan, mutta se saa hetken vielä ollakin. Niin ja pesin myös ikkunat!!! Hirveää puuhaa, mutta nyt se on onneksi tehty. 

Viikkoon mahtui luonnollisesti myös huolia ja murheita, mutta onneksi minulla on ihania ystäviä, jotka ovat läsnä aina tarvittaessa ja toivon, että olen osannut olla hyvä ystävä myös heille <3

Tämän päivän saan vielä olla vapaalla oikeasta työstäni, mutta ystäväni pieni mies on täällä jo seuranamme. Tänään tapahtuu jotain ihan hurjan jännää ;) En uskalla vielä siitä kirjoittaa, koska mikään ei vielä ole täysin varmaa ja yleensä etukäteen hehkutus kostautuu aina jotenkin. Mutta peukut pidän pystyssä ja illalla olen jo viisaampi sen asian suhteen ;)

Mukavaa pakkaspäivää teille! Täällä mittari on näyttänyt jo useana aamuna pakkasasteita ja auton ikkunoita on pitänyt raapata lähtiessään :)