Muutamana päivänä saatiin jo nauttia aurinkoisista ja ihan lämpimistäkin kevätpäivistä, tosin järkyttävän kylmän tuulen kera. Mutta nyt säätiedotukset huutavat kylmenevää, pakkastakin, lunta ja räntää. Voi plääh.

Kävin neitin kanssa tänään pyöräilemässä ja niin se vaan ajeli jo pitkät matkat yksin ilman apurenkaita, huippua! Itse heräsin tänä aamuna järkyttävässä flunssassa ja koko päivä onkin muuten mennyt sohvalla makoillessa ja kaikenlaisia rohtoja juodessa ja syödessä. Olo on aika kamala, joten saapa nähdä miksikä tämä tästä muuttuu. Ensi viikolla kyllä pitäisikin olla yksi päivä töistä poissa, joten jospa se olisi sitten sairaslomapäivä, eikä palkaton vapaa. Nuorempi poikani nimittäin haluaakin minut mukaansa erääseen tapaamiseen ja näin lyhyellä varoitusajalla en oikein muuta vapaata saa, siis palkaton on ainoa vaihtoehto, jos en tästä nyt kunnolla kipeydy.

Äsken juttelin siskoni kanssa puhelimessa piiiitkäään ja olipa ihana pitkästä aikaa jutella kunnolla. Ja on kyllä ihana olla koko viikonloppu vapaalla :)

Eilen alkoivat jääkiekon MM-kisat, se on aina varma kevään merkki, vaikka ulkona sataisi pikku-ukkoja. Kivaa on taas päästä seuraamaan ja jännäämään Leijonien pelejä.

Oma olo on ollut tällä viikolla tosi väsynyt, ehkä se tämä flunssa sen nyt selittää, kun mietin jo monena päivänä, että miksi on niin vetämätön olo, eikä oikein mikään kiinnosta. Toivottavasti tämä kuitenkin menisi pian ohi, en ole ollut kipeänä pitkään aikaan, muutaman kerran on yrittänyt joku flunssa iskeä, mutta se on mennyt ohi ennen kuin on kunnolla kerennyt alkaakaan.

Nyt neiti saapuikin sisälle ja täytyy lähteä suihkuun. Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille teille <3