Oli tarkoitus tällä viikolla kirjoitella paljon, jopa palata vihdoinkin haasteen pariin, joka jäi kesken kauan aikaa sitten. No, toisin kävi, en ole ennättänyt tähän koneen äärelle, enkä oikein ennättäisi nytkään, mutta yritän muutaman sanan kuitenkin kirjoitella meidän loman vietosta :)

Maanantaina kävimme neitin kanssa laskettelemassa ja kumpikin ihan suksilla. Oli muuten hauskaa puuhaa, vaikka hieman mietityttikin uskaltaudunko laskemaan neiti jalkojen välissä, kun edellisestä kerrasta on varmaan jo lähes 25 vuotta. Hyvin kuitenkin onnistuimme ja hauskaa oli. Laskettiin tietysti myös kelkalla ja kiipeiltiin huippu isolla kasalla. Tiistaina kävimme sitten koiran kanssa pitkällä lenkillä ja " karvalehmiä " katsomassa, kivaa oli sekin ja aurinko oikein helli meitä alkuviikolla. Eilen oli sitten vuorossa Hoplop ja sinne oli kyllä löytänyt tiensä aika moni muukin lomalainen. Porukkaa oli aivan järkyttävä määrä, mutta hyvin mahduimme mukaan. Mukana oli myös hyvä ystäväni 8 kk:n ikäisen poikansa kanssa ja hienosti jaksoi pieni mieskin vilinää seurata. Siinäpä viikon urheilusuoritukset tähän asti :) Muutakin mukavaa on toki viikkoon mahtunut, kävimme vanhempieni luona kyläilemässä ja moikkaamassa samalla omaa mummoani, joka vietti vanhempieni luona muutaman päivän. Olipa ihana nähdä <3 Kaupoissa on myös luuhattu ihan kyllästymiseen asti ja tänä aamuna olin esimiehen kanssa kehityskeskustelussa. Hyvin meni keskustelut :) Ja mikä parhainta näin lomalla, olen myös ennättänyt lukea :) Eilen sain käsiini " Keisari Aarnion ", enkä malttaisi laskea sitä käsistäni.

Tänään tulivat tukipojat pitennetyn viikonlopun viettoon ja vielä on tämän päivän urheilusuoritus tekemättä, joten nyt kutsuu taas muut kuviot, yritän palailla vielä tämän viikon aikana tännekin :)