...Värin arvasitko jo? Se on keltainen, se on keltainen. Se väri on keltainen!

Ulkona paistaa aurinko täydeltä terältä. Lämpöasteita on 20! Siis 20 ja ollaan vielä huhtikuussa! Tienvarret ovat keltasinaan ihania kevään ensi kukkia, leskenlehtiä ja myös maljakossani niitä on, niinkuin joka kevät :)

No niin, taitaa tuosta kirjoituksesta olla kohta kaksi viikkoa aikaa. Nyt ulkona on ainakin 10 cm LUNTA! Näin ne kelit vaihtelee :)

En tiedä miksi en nyt millään saa aikaan kirjoitella. Jotenkin vaan pää lyö tyhjää, enkä edes tiedä mitä kirjoittaisin.

Olen ollut pari päivää sairaslomalla. Selkä pamahti pahemman kerran jumiin / sairaan kipeäksi vappupäivänä, eikä mitään toivoa ollut tehdä töitä. Lääkäri arveli selässä olevan joku nikamalukko ja hermopinne ja määräsi hurjat määrät särkylääkkeitä ja kielsi kaiken mahdollisen, paitsi kävelyn. Eilen selkä oli jo paljon parempi, tänään kipu on taas ollut tuskallista. Mutta eiköhän tämä tästä. Tämmöinen tekemättömyys ei vaan sovi mulle,

Eilen olin neitin eskarissa kouluunlähtö keskustelussa ja kylläpä saan olla lapsestani ylpeä, kaikki sujuu juuri niinkuin pitääkin ja eskariope sanoi, että neiti olisi ollut kouluunlähtö valmis jo viime syksynä.

Tukipojat tulivat poikkeuksellisesti vasta tänään, eilen oli teillä niin paljon lunta, ettei heidän äitinsä uskaltanut tuoda heitä autolla, jossa kesärenkaat. Tuolla he nyt hyppivät neitin kanssa lumen peittämässä trampoliinissa :)

Nyt lupaan parantaa tapani ( moneskohan kerta ) ja kirjoitella useammin!