Tehtiin perinteisen kesälomareissun tukipoikien, neitin ja kummityttöni kanssa pari päivää sitten. Lähdimme aamulla ajelemaan kohti Nokkakiven huvipuistoa. Matka meni yllättävän hyvin ja perillä oli hurjasti mielenkiintoista puuhaa. Kävimme kaikissa mahdollisissa laitteissa, minäkin pyörin ja kiepuin niissä kamalimmissakin vekottimissa. Tosin jätin vuoristoradan väliin. Kummitusjuna oli lasten mielestä tosi pelottava.

Ensimmäiset pari tuntia saimme nauttia ihanasta ja lämpimästä kesäsäästä, mutta sitten yllätti vesisade ja kastuttiin kyllä kaikki. Onneksi lähellä oli kauppa, josta sain ostettua kertakäyttösadetakit jokaiselle ja vaatteet kuivuivat nopeasti sisäleikkipuistossa touhutessa. Jatkoimme huvipuistossa kieppumista vielä monta tuntia ja vähän ennen puiston sulkeutumista lähdimme kotimatkalle. Pysähdyimme syömässä Jari-Pekassa ja kaikille maistui ruoka todella hyvin.

Onneksi kummityttöni lähti mukaamme. Hänestä oli suuri apu ja hän meni kyllä ihan toisesta aikuisesta, vaikkei tietysti vielä aikuinen olekaan. Meillä oli tosi kiva reissupäivä ja muksut olivat oikein tyytyväisiä. Itse kiepuin jossain laitteessa vielä seuraavan yönkin, mutta onneksi nyt pää on jo palannut normaali tilaan :)