Huhheijaa. Kyllä on riittänyt hulinaa tässä viikonlopussa :) Tukipojathan saapuivat jo torstaina ja ovat huomiseen asti. Toiset tukilapset saapuivat sitten perjantaina ja lähtivät äsken. Perjantaina ja lauantaina pihassamme leikki kumpanakin päivänä yksitoista lasta :) Ihanaa huisketta :)

Kävimme muksujen kanssa eilen siskoni perheen mökillä ja jokainen uskalsi heittää talviturkin, jopa minä :) Ja pitihän se vielä käydä toisenkin kerran rannalla täällä kotimaisemissa ja jälleen jokainen meistä ui :) Grillasimme niin perjantaina, kuin lauantainakin. Pelasimme krokettia, heitimme tikkaa ja muksut viihtyivät hyvin myös trampoliinissa ja meidän uusimmassa " pihavekottimessa ", kupla pallossa :) Ja tänä aamuna vielä kävimme ongella ja saimme hyvän saaliin kissoille. Kalastus on kyllä ihan huippua!!!

Nyt olen hetken huili tauolla maalausurakasta. Mukavaa, mutta raskasta puuhaa. Keli on ollut mitä parhain koko viikonlopun ja eilenkin olimme ulkona 10 tuntia :) Eikä taida tämä päivä paljon huonommaksi jäädä :)

Työaamuja olisi vielä 7 ennen loman alkua. Tukilasten kesä vierailut tänne meille ovat vielä vähän suunnitteluvaiheessa, mutta muutama ajankohta on toki jo lyöty lukkoon. En tiedä mitään mukavampaa, kuin puuhailu lasten kanssa lämpimässä kesäsäässä. Huomenna sitten onkin luvassa sadepäivä, joten puuhaillaan sitten sisällä.

Ihanaa kesän jatkoa kaikille teille <3