Niin se vaan alkaa tämäkin viikko olla lopuillaan. Tänään mennäänkin pitkästä aikaa mökille ja edessä on iso siivous urakka. Mutta kiva on kyllä taas päästä sinne iki-ihanaan paikkaan. Ilma ei näytä kovin kesäiseltä, yllättäin, mutta ehkä me kuitenkin pääsemme mökillä myös uimaan.

Tällä viikolla on tullut pelattua varmaan sata peliä krokettia :) Vanhin tukilapsistamme on ihan hurjan innokas pelaaja, siis hän pelaisi mitä vaan. Ulkona krokettia ja sisällä sitten pelataan Kimbleä, Uunoa, Afrikan tähteä ja milloin mitäkin lauta- tai korttipeliä. Kotonaan hän pelaa tabletilla vähän toisenlaisia pelejä, mutta niitä ei pelata meillä. Mutta mikäs sen mukavampaa, kuin krokettipeli. Tänään hyvin suurella todennäköisyydellä pelataan taas :)

Muksut ovat askarrelleet, piirtäneet, rakennelleet " Loops" palikoilla vaikka mitä hienoja juttuja, tehneet hamahelmitöitä, kisailleet Spinnereillä, leikkineet roolivaatteilla ja tietysti ulkoilleet kaiken mahdollisen ajan. Parina päivänä olemme käyneet pyöräilemässä. Tukilapsilla ei ole pyöriä kotonaan, joten toinen heistä on saanut meillä kokeilla neitin isommalla pyörällä ajoa ja vanhempi poika ajaa innoissaan potkulaudalla. Meillä on kyllä ollut mukava viikko :)

Ja mikä ihaninta näin kesän keskellä, tein eilen jouluostoksia :) Ostin pojille yhdet lahjat ja ensimmäisen joululahjanhan minä ostin jo kesäkuussa :) Tästä on hyvä jatkaa :)

Kivaa päivää teille!!