Koti on siivottu joulukuntoon. Äsken koristelimme lasten kanssa kuusen. Piparit ja tortut odottavat leipomista. Viimeinen työpäivä tänä vuonna on muutaman tunnin päästä ohi. Joulu on kahden yön päästä <3 Ihanaa!

Kohta saamme ihania vieraita, pikkuveljeni tulee käymään 8 viikkoisen vauvansa kanssa <3 Vauva on tietysti Bernhardilais neiti <3 Saa nähdä miten meidän koira suhtautuu vauvaan. Parempi olisi käyttäytyä kunnolla, olen nimittäin luvannut ottaa pientä karvaista lörppöhuulta hoitoon aina tarvittaessa veljeni ja hänen avovaimonsa tehdessä vuorotyötä. Hoisin usein ennen neitin syntymää veljeni kahta isoa Bernhardilaisrouvaa, jotka ovat nyt jo siirtyneet koirien taivaaseen.

Tänään en työpäiväni jälkeen tee mitään. Makaan sohvalla ja nautin alkaneesta lomasta. Neiti voi tosin olla toista mieltä, mutta ainahan voin yrittää :)

Viime yönä heräsin suureen säikähdykseen. Makuuhuoneessani soi palovaroitin. Kiskoin sen tuolin avulla irti katosta ja tarkistin koko talon missä palaa. Onneksi ei missään. Muut varoittimet olivat hiljaa, joten uskaltauduin takaisin nukkumaan. Tosin aika kauan meni ennenkuin sain unen päästä kiinni, nimittäin aika hirveää on herätä siihen ääneen luullen talon olevan tulessa :(

Tänään hoidossa on vain 1 lapsi, neitin ikäinen poika. Kyllä huomaa, että joulu on tulossa, muksut ovat ihan mahdottomia :) Nyt sain heidät hetkeksi piirtämään joulupiirrustuksia. Kohta hulina jatkuu :) Mutta antaa heidän vähän riehua, muistan itsekin lapsuuteni jouluista miten hirveästi jännitti ja varsinkin pikkuveljeni olivat ihan mahdottomia " vauhkoja " ennen pukin tuloa. Joulu on lasten juhla. Annetaanhan jokainen lapsillemme ihana, rakkaudentäyteinen ja ennen kaikkea raitis joulu <3