Nyt on tultava pikapikaa kertomaan kuulumisia, vaikka aikaa ei olisikaan istua tässä.

Mutta meille kuuluu ihan kummia, ensinnäkin neiti on ruennut SYÖMÄÄN!!! Ja siis ihan oikeasti syö kaikkea mahdollista ja isoja annoksia ja on aina ruoka-aikaan jo tosi nälkäinen ja suu oikeastaan aukeaa ihan itsestään :) No, kirja on edelleen mukana kuvioissa, mutta se saa olla vaikka aina!

En ymmärrä mitä tapahtui? Ei me tehty enää mitään suuria muutoksia, kun kaikki konstit oli jo kokeiltu. Syötin siis n.viikon ajan neitiä sylissä, se onnistui aluksi joten kuten, mutta tyssäsi taas kuin seinään. Sinä aikana annettiin neitin istuskella paljon syöttötuolissa ja luotiin niitä neuvolantätin ehdottamia hyvin kokemuksia. Vähennettiin ruoka-annosten kokoa, kun ei siis yksinkertaisesti saatu menemään enempää ja kehuttiin ja iloittiin jokaisesta lusikallisesta. Eikä enää kauhisteltu ruokailujen kamaluutta miehen kanssa tytön kuullen. En tiedä oliko millään noista mitään vaikutusta, vai päättikö meidän itsepäinen tyttö vaan vihdoinkin rueta syömään, mutta olipa syy mikä tahansa, niin nyt nautitaan!!! Koskaan ei tiedä milloin taas palataan entiseen, mutta nyt ainakin tiedetään, että osaa meidänkin tyttö syödä ;)

Monta kertaa toivoin ihan ääneen, että "kiukkuaisi vaikka kaikki päivät ja karjuisi yöt, kunhan vaan söisi", no, aika kiukkupussi täällä nyt asustaa ja yötkin on hyvin katkonaisia, mutta en valita. Sitä saa mitä tilaa... :)

Toinen ihmeellinen asia koettiin eilen. Meidän vauva oppi kävelemään!!! Voi apua ja iik ja kauhistus ;) Edellisenä päivänä neiti nousi ensimmäisen kerran seisomaan ilman tukea ja teki sitä tietysti sitten ihan kokoajan. Eilen sitten otti aamulla muutaman kerran pari askelta ja illalla vaan yhtäkkiä lähti vaappumaan eteenpäin. Ja käveli tosiaan jo useita metrejä kerrallaan. Välillä pyllähti istumaan, mutta jatkoi uudestaan matkaa kävellen <3 En usko tätä todeksi, että mun vauva on jo noin iso. Ihana <3

Nautitaan nyt kaikki ihanista kesäpäivistä ja auringonlämmöstä :)