Tämä vuosi on lähtenyt käyntiin kunnon ajatusten sekamelskalla. Olen ollut jotenkin väsynyt ja miettinyt lähes koko elämääni ja tietysti lähinnä niitä huonoja taphtumia.

Viime viikonloppuna päällimmäisenä ajatuksena pyöri oma koti. Palasin ajatuksissani entiseen kotiini. Minun ja poikien kotiin. Sinne mahtuu paljon hyviä hetkiä ja rakkaita muistoja, mutta myös elämäni raskain vaihe.

Muistan, kun muutimme kyseiseen asuntoon poikien ollessa 4- ja 6- vuotiaita. Muistan, miten he aloittivat koulun, pelasivat jalkapalloa ja kasvoivat isoiksi pojiksi. Viimeisenä juhlimme esikoiseni rippijuhlia neitin ollessa mahassani. Siellä. Meidän kotona.

Muistan, kun muutimme nykyiseen kotiimme. Minua pelotti. En olisi halunnut luopua minun ja poikieni kodista. Muistan, miten usein yön valvoittuina tunteina kyyneleet valuivat pitkin poskiani. Päässäni soi Risto Räppääjästä tuttu laulu " Minä kaipaan vanhaan kotiin takaisin..." Olisin halunnut jäädä omaan kotiini.

Nykyinen kotimme tuntui kuitenkin lähes heti muuton jälkeen omalta. Meidän kodilta. Kolme kuukautta muuton jälkeen syntyi maailman ihanin pieni neiti <3 Vauva - aika oli äärettömän raskasta ja vaikeaa, mutta kodissa oli hyvä olla.

Täällä on vietetty nuoremman poikani rippijuhlat ja juhlittu kummankin poikani täysi-ikäisyyttä. Täällä on itketty tuhansia kyyneleitä esikoiseni sairastuttua diabetekseen. Täällä on käynyt ambulanssi ja poliisit. Täällä on riidelty niin, että sanotut sanat ovat jättäneet suuret arvet. Mutta täällä on myös naurettu vedet silmissä, vietetty ihania ja unohtumattomia onnen hetkiä. Ja täällä minä haluan edelleen olla <3

Eilen tuli koettua ensimmäinen ( mutta ei varmasti viimeinen ) pienimuotoinen ratsastus onnettomuus, jossa olisi voinut käydä todella huonosti. Yö meni kipujen kanssa valvoessa, joten täytyy rueta varaamaan aikaa lääkärille. Kaikkea sitä pitääkin sattua.

Mukavaa viikonloppua teille <3 Luulen, että kirjoittelen ajatuksistani enemmänkin. Nyt oli vuorossa ajatuksia kodista, mutta päässä kyllä pyörii ainakin tuhat ja yksi ajatusta...