Nyt tulee tiivistetty versio, ei millään ennätä kauaa tässä istumaan :/

Herättiin jälleen siinä seiskan aikoihin, se on meillä sellainen normi herätys aika. Pesut, vaipanvaihdot yms. suoritettiin normaalisti ja lääkkeen antokin käy jo ihan leikiten ;) Annan sen lusikalla, mutta tosi vähän kerrallaan. Silloin neiti nielaisee sen ihan temppuilematta.

Pikkukakkosta taas katseltiin aamulla ja tänään jaksoin jopa ottaa aamupala sekoilut mukaan kuvioihin. Muutama lusikallinen piltin jukurttia, siinäpä se aamupala onkin. Puuro rumbaan en varmasti rupea kahta kertaa päivässä. Leipäpalan tökkään vielä käteen ja hyvin pärjää.

Aamu-unet taas normaalisti siinä ysin maissa ja sen jälkeen lähdettiinkin moikkaamaan mun pomoa. Voi kääk, miten äkkiä töihin paluukin koittaa. Kiva oli kyllä jutella ja siis oli mulla ihan asiaakin sinne, en mä ihan huvikseni pomoa käy tervehtimässä ;)

Sit kotiin valmistamaan perheelle tortilloja, nam. Neiti rullaili kissojen perässä kävelytuolillaan ja välillä katseli sylistä jauhelihan ruskistumista. Hän tykkää hurjasti seurata ruuanlaittoa.

Ruokailu oli taas yhtä katastrofi, kuin muinakin päivinä, joten ei siitä sen enempää. Päikkärit jälleen iiiiihaaaanaaan pitkät, n.12-15. Ja jälleen lähdettiin kylille. Käytiin kirpparilla ja löysinkin muutamat housut tytölle ( Yhdet oli ihanat Metsolan housut, tykkään niistä tosi paljon, ne vaan on uutena hurjan kalliita ) parit sukkahousut ja yhden lelun. Leluja ei kyllä tarvittais yhtään, mut joskus niihinkin sorrun :/

Kotona sitten leikittiin lattialla, imuroitiin, kiusattiin kissoja, laitettiin pyykkiä yms.

Ruokailu meni yllättävän hyvin, vähän niinkuin huomaamatta, kun puhuin samalla äitini kanssa puhelimessa. Täytyy kokeilla toistekin :)

Taas touhuiltiin lattialla, jututettiin poikia vuoronperään heidän omissa huoneissaan ja iltaunille tällä kertaa vaunuihin normaalisti kuuden maissa.

Mies kotiutu taas seiskan aikoihin ja mä kaaduin sohvalle ;)

Tänään sit uskallettiin jo kylvettää neiti ja aina se on kiva juttu. Tosin tyttö kampesi kokoajan seisomaan, joten hiukka lisää haastetta kylvetyksiinkin.

Sen jälkeen normi iltakuviot, vaipanvaihto, rasvaus, lääke yms. Ja tisuttelun ja unilaulun kautta unten maille :)

Ja tänään tosiaan olen saanut aivan hurjan määrän ihania märkiä pusuja. Neiti on oppinut tämän taidon ja kokoajan sylissä ollessa hän niitä haluaisi moiskautella. Suoraan suulle tietenkin ja oma suu isona auki <3

Siis normi päivä jälleen kerran, ihanaa et kaikki on taas ollut helppoa ja mukavaa, oma olo on näin torstaina ( siis tänään ) jotain ihan muuta kuin hyvä, kurkku oli muuttunut yöllä santapaperiksi, päässä jyskyttää kamalasti ja nenä vuotaa, plääh, liekö johtui noista pusuista, että tämä tauti taitaa iskeä nyt minulle. Mutta en valita, on ne pusut sen verran hellyttäviä, että aina sitä yhden flunssan kestää!

Ja vielä pitää sanoa noista teidän kommenteista, että ongelmia on edelleen sillä puolella. Monesti pystyn lukemaan ne vaan s-postista ja sit myöhemmin kun yritän tulla vastaamaan niihin, niin en enää näe niitä ollenkaan, joten hankaluuksia vastata. Mutta kuulema asiaa kosrjataan kokoajan ja toivotaan, että se puoli alkaisi pian toimia. Nyt aamutoimiin, mukavaa keskiviikkoa kaikille :)