Lokakuu vaihtui marraskuulle kovassa pakkassäässä. Tänä aamuna pakkasta oli peräti -13 astetta. Ensilumi saatiin viime viikolla ja maa on pysynyt ohuen lumikerroksen peitossa. Parina päivänä lapset ovat jo päässeet liukurimäkeen.

* Aloitin kirjoittamaan tätä jo eilen ja olevinaan tallensin pitkän kirjoituksen. No, eipä täällä ollutkaan odottamassa, kuin muutama lause, joten yritän nyt saada pikaisesti jotain aikaiseksi *

Tänään pakkanen on lauhtunut ja viikonlopulle on luvassa jo vesisateita, joten talvi antaa jälleen odottaa itseään. Aika menee edelleen niin vauhdilla ettei blogille meinaa löytyä aikaa lainkaan. Minua harmittaa, kun blogi jää vähälle huomiolle. Muutamaa seuraamaani blogia päivitetään suunnilleen kerran kuussa ja se jos mikä on pitkästyttävää seurattavaa. Mutta näillä mennään.

Isäni joutui muutama päivä sitten sairaalaan ja hänet leikataan tänään. Toivottavasti kaikki menee hyvin.

Itse vietin keskiviikko iltaa ihanassa seurassa <3 Tallilla. Löysin netistä mahtavan paikan, johon etsittiin apua hevosen liikuttamiseen tallitöitä vastaan. Pääsin porukkaan mukaan ja nyt käyn tallilla 1-2 kertaa viikossa. Ihan parasta <3 Se tunne joka tulee, kun olet itse ensin siivonnut hevosten karsinat, hakenut hevoset tarhasta, harjannut, laittanut ratsastuskuntoon ja nouset selkään, on jotain ihan uskomatonta. Puhumattakaan siitä, kun ratsastat pilkkopimeää polkua pitkin pelkän otsavalon valaistessa lumisia puunoksia <3 Mä oon niin onnellinen, että uskalsin lähteä tähän mukaan <3

Tänään vietämme lasten kanssa Halloween-juhlia. Ensin hoitolasten kanssa ja illalla tukilasten kanssa. Koti on koristeltu kummituksilla, lepakoilla ja kurpitsoilla. Huomenna viemme haudalle kynttilät.

Ihanaa viikonloppua teille <3