Viimeinen loma viikko alkaa olla lopuillaan ja ihana , pitkä ja kuuma kuuden viikon loma päättyy ja aamulla edessä on paluu arkeen.

Tähän viimeiseen viikkoon on mahtunut yhtä ja toista. Aloitin Lantin kanssa valmennuksen ja voi miten hurjan mukavaa se olikaan. Odotan ensi viikon valmennusta jo innolla. Kävin myös syömässä siskoni kanssa Kreikkalaisessa ravintolassa. Harvinaista herkkua minulle päästä valmiiseen ruokapöytään ja seura ja ruoka oli kyllä mitä parhainta. Tämä oli siis syntymäpäivälahjani siskoltani ja vihdoinkin pääsin nauttimaan lahjan antimista.

Neitillä oli tällä viikolla myös neuvola. Viimeinen sellainen, nyyh. Kaikki oli oikein hyvin, taidot kohdillaan ja eskarivalmiudet hyvät. Rokotuskin tuli, mutta hyvin neiti selvisi siitäkin. Minun rakas iso tyttöni <3

Kävimme neitin kanssa myös mökillä ja tietysti uimassa. Tänä kesänä olen itsekin uinut yli 20 kertaa, joten määrä kertoo, että ilma ja vedet ovat kyllä olleet ihanan lämpimiä. Söimme ihania äitini tuomia mustikoita, nautimme jäätelöä ja otimme vastaan vielä muutamat neitin synttärivieraat. Viikon kruunasi tämän aamun iso torikirppis lähikaupungissa ihanine löytöineen. Tämä viimeinen viikko oli yllättävän hyvä lähes kaikin puolin ja huomenna on jo kiva palata arkeen.

Mutta ettei kukaan nyt luulisi, että elämäni olisi ihan liiankin helppoa, niin toki tähän viikkoon mahtui myös kurjia juttuja. Esikoinen säikäytti minut taas pahemman kerran ja valmistauduin jo suurinpiirtein oikeustaisteluun, mutta tällä kertaa pelkoni oli turha ja asiat järjestyivätkin yllättävän helposti. Hoitelimme myös nuoremman poikani asioita, jotka eivät ikävä kyllä tälläkään hetkellä ole kovinkaan mukavia. Mutta hyvin niistäkin  selvittiin. Tänään sitten sattui ehdottomasti tämän viikon surullisin asia. " Urani " siskoni perheen mökkitalonmiehenä tuli tiensä päähän. Sukset menivät sen verran pahasti ristiin siskoni miehen kanssa, että varmaan kaikille on parempi, ettemme ihan heti edes tapaa toisiamme. Tällä hetkellä toivon, ettei tarvitsisi tavata ikinä. Mökki on ollut minulle vuosien ajan tärkeä ja rakas paikka ja tuntuu pahalta, etten enää sinne pääse, mutta luulen tämän ratkaisun kuitenkin olevan paras kailille, ainakin minulle, kunhan pääsen tästä pettymyksestä yli.

Loma on kyllä ollut todella ihana. Olen oikeasti ollut niiiiiiiiin lomalla, kun vaan olla ja voi. Viettänyt neitin kanssa aikaa uimarannalla. Käynyt huippu hyvissä kesätetteriesityksissä. Nähnyt paljon ihania ystäviäni. Syönyt hurjasti jäätelöä. Grillannut, heittänyt tikkaa, ratsastanut neitin kanssa ja yksin. Käynyt muksujen kanssa Visulahdessa ja Nokkakivellä. Kierrellyt kirppareita ja nauttinut helteisistä päivistä. Nyt odotan jo innolla syksyä. Syksy vaan on niin ihana vuodenaika. Pimeät illat, värien loisto, raikkaus, kynttilät. Vuodenajan vaihtelut ovat kyllä ihan parasta!