Viikonloppua vietimme jälleen kerran tukilasten kanssa. Kävimme uimahallissa ja mökillä. Ongimme kaloja kissoille. Pelasimme ja juttelimme sohvalla loikoillen. Se on sitä parasta yhdessäoloa. Vain yksi tukilapsistamme on tyttö, 8 vuotias. Hänen kanssaan vietämme ihania " tyttöjen hetkiä ". Hänen elämässään on tapahtunut isoja asioita, eikä kaikki ole hyvin tälläkään hetkellä. Sydäntä raastaa joka kerta, kun hän sanoo ääni väristen, että " Voisimmepa me asua teillä ". Voi huokaus. Kyllähän minä ottaisin heidät meille asumaan ihan milloin vaan, mutta eihän niin tietenkään toimita. Kumpa heidän elämänsä muuttuisi paremmaksi. Onneksi olen saanut tutustua heihin ja saan viettää aikaa heidän kanssaan. Hänellä on siis myös isoveli, joka luonnollisesti käy myös meillä. Hän on se meidän " erikoinen ", omalaatuinen ja ihastuttava miehenalku. Heistä on tullut minulle todella rakkaita <3

Istutimme viikonloppuna myös amppeleihin muutaman kanervan, pari viikkoa sitten luonnosta poimimiemme kanervien tilalle. Niistä ei tullut kovinkaan upeita asetelmia, vaikka olin kuvitellut saavani luonnon kanervista ihanat asetelmat :) Lauantai-iltana sytytin ensimmäiset kynttilät pihalyhtyihin ja myös sisälle. Tuli niin rauhallinen olo. Syksy vaan on niin ihana vuodenaika. Ehkä se kaikkein paras.

Sain viime viikolla myös luettua kaksi kirjaa. En kyllä oikein edes tiedä missä välissä, mutta niin kuitenkin tapahtui. Kirjat olivat mielenkiintoisia, tietysti myös aika rankkoja, mutta ehdottomasti suosittelen lukemaan. Toinen oli nimeltään Home sweet home, humoristisesti kirjoitettu tositarina hometalon ostaneesta perheestä ja toinen teidän suosittelemanne Ei unohdu koskaan- henkirikoksen jäljet. Nyt lukemista odottaa vielä yksi kirja, Osato 10- toivoa ja taistelua. Sen aion aloittaa mahdollisimman pian, ehkä jo tänään.

Äsken puhuin ihanan ystäväni kanssa puhelimessa pitkän kaavan mukaan ja olipa ihanaa jutella. Elämässä on niin paljon hyviä asioita, joista pitää muistaa olla kiitollinen ihan jokaisena päivänä.

Mukavaa alkanutta viikkoa teille jokaiselle <3